Στη φόρα οι καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ

27.04.2012
Xθες το βράδυ η κριτής του American Idol έδειξε τις καμπύλες της με ένα θανατηφόρο μίνι φόρεμα!

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φωτογραφήθηκε με το σούπερ μίνι της, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία...Η 42χρονη μπήκε στο στουντιο για το reality πρόγραμμα με ένα απαστράπτον μαύρο μικροσκοπικό φορεματάκι.

Ειχε τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά για να φαίνεται καθαρά και η λεπτομέρεια του φορέματος που άφηνε την πλάτη γυμνή, ενώ ταίριαξε το φόρεμά της με πολύ ψηλές γόβες Christian Louboutin και μικρούς διαμαντένιους κρίκους στα αυτιά.

Γύρω της ήταν οι στυλίστες, οι μακιγιέζ και οι κομμωτές της, καθώς εκείνη χαιρετούσε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στην είσοδο του στούντιο, καθώς έπινε και νερό από το μπουκαλάκι που κρατούσε.

Στη διάρκεια του σόου, εμφανίστηκε επίσης και με ένα 'μεταλλικό' σύνολο που αναδείκνυει την γυμνασμένη κοιλιά της, ενώ το χρυσό τοπ την έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακή.Τα μακριά μανίκια εμπόδιζαν από το να γινει το αποτέλεσμα πολύ αποκαλυπτικό, ενώ από κάτω φορούσε ένα φαρδύ παντελόνι που τόνιζε τα πολύ διαφημισμένα οπίσθιά της.

Οσο για τα προσωπικά της, απολαμβάνει τη σχέση της με τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), ενώ ο δικηγόρος της κανει δηλώσει για το πόσο φιλικά έχει χωρίσει με τον Μαρκ Αντονι (Marc Anthony), υπογραμμίζοντας ότι ο πρώην σύζυγος δεν απαιτεί κανένα χρηματικό ποσό από την περιουσία της.

Ε.Σ.