Πρώτη εμφάνιση για την Γκάγκα μετά τον χωρισμό

04.05.2012
Μετά τον χωρισμό η εκκεντρική σταρ ντύθηκε στα μαύρα...
Χθες μάθαμε ότι η Λέιντι Γκάγκα (Lady GaGa) αποφάσισε να χωρίσει από τον αγαπημένο της και σταρ του Vampire Diaries, Τέιλορ Κινεϊ (Taylor Kinney) ώστε να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Λίγες ώρες μετά εκείνη έκανε μία δημόσια εμφάνιση με ένα ταπεινό ασπρόμαυρο φόρεμα, οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες, που συνδύασε με ασορτί γυαλιά που θύμιζαν λίγο από τον... Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας.

Η απόφαση να χωρίσουν, παρά τον παθιασμένο τους έρωτα, ήρθε γιατί η Γκάγκα ετοιμάζεται για μια τεράστια περιοδεία, κατα την οποία δε θα μπορούσε να έχει και σχέση.. κι ετσι αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα.

Παράλληλα οι φήμες θέλουν τον Κίνεϊ να μην μπορεί απόλυτα να κατανοήσει το βαρύ πρόγραμμα της σταρ, γεγονός που σε συνδυασμό με τον ναρκισισμό του - κατά τα δημοσιεύματα- δεν άφηνε πολύ χώρο για ένα τέτοιο δεσμό.
Οι ετοιμασίες εν τω μεταξύ για την περιοδεία της έχουν ξεφύγει εντελώς με τη σκηνή που ετοιμάζεται να είναι η μεγαλύτερη που έχει στηθεί ποτέ για περιοδεία, ενώ τα κοστούμια της είναι όλα παραγγελίες από μεγάλους Ιταλικούς οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων Βερσάτσε, Αρμάνι και Μοσκίνο.
Ε.Σ.