Προσοχή! Η Ριάνα κρατάει... iphone!

04.05.2012
Δεν είναι όπλο, δεν είναι μαχαίρι, είναι το νέο αξεσουάρ της ΡιΡι που έχει κάνει τους πάντες μιλούν γι αυτό!

Ξέρουμε πως η Ριάνα(Rihanna) ό,τι αξεσουάρ διαλέξει θα γινει της μοδας, θα είναι ακραίο και θα προκαλέσει συζήτηση. Το ίδιο συνέβη και με τη νέα της θήκη για το iPhone, η οποια ήταν αλουμινενια και με θέση για όλα τα δάχτυλα.

Στη Mail Online αναφέρεται ότι αρχικά την αγόρασε κάποιος δημοσιογράφος, αλλά στη Χαβάη η Ριάνα την είδε, της άρεσε και εκείνος της τη χάρισε.

'Τη λάτρεψε και από τότε δεν την έχει αποχωριστεί' αναφέρει το δημοσίευμα.

Η εταιρεία κατασκευής μάλιστα είναι τόσο χαρουμενη που σκέφτεται να σχεδιάσει ένα μοντέλο ειδικά για την σταρ. Η συγκεκριμένη θήκη 'Knucklecase' κοστίζει 99 δολάρια και υπόσχεται να κάνει το κινητό σας να δείχνει... έτοιμο να σκοτώσει!

Αν κάτι είναι σίγουρο με αυτή τη θήκη, ειναι ότι δε θα της πέσει το τηλέφωνο εύκολα από τα χέρια!
Η χρήση του έγινε αντιληπτή από τους φωτογράφους αμέσως, υπήρξε ένας σχετικός σάλος, και έτσι η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελιδα της ανέβασε μια ανακοίνωση κατά την οποία διευκρινίζει ότι η θήκη δε χρησιμεύει σαν πολεμικό εργαλείο αλλά "..Το προϊόν είναι απλώς μία χρηστική και προστατευτική θήκη για το iPhone. Αγοράζοντας το προϊόν, ο πελάτης συμφωνεί οτι η εταιρεία δεν ευθύνεται για καμία ζημιά στον ίδιο ή σε τρίτο μέρος".

Ε.Σ.