Μπόμπι Μπράουν: "Ανησυχώ για την κόρη μου"

04.05.2012
"Δεν είμαι εγώ που έμπλεξα την Γουίτνεϊ, και ανησυχώ για την κόρη μου" δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χιούστον.

O Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) αποκάλυψε ότι πάντα θα φοβάται και θα ανησυχεί για την κόρη του. Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή Today με τον Matt Lauer, ο Μπράουν μιλησε για την Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina), τη σχέση του με τα ναρκωτικά και την Γουίτνεϊ Χιουστον (Whitney Houston).

Ο Μπόμπι επέμεινε ότι η Γουίτνεϊ έκανε χρήση ναρκωτικών πολύ πριν τον γνωρίσει και δεν είναι αυτός που τη μύησε στο σκληρό αυτό κόσμο. Μίλησε επίσης για τις ανησυχίες του για την κόρη του, μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να κάνει χρήση ουσιών.

“Πάντα θα ανησυχώ γι αυτό” αποκάλυψε, αν και επέμεινε ότι προς το παρόν η Μπόμπι Κριστίνα είναι καλά. Θα το ήξερε είπε αν κάτι συνέβαινε, γιατί έχουν πολύ στενές σχέσεις και του μιλάει για τα πάντα.

Διέψευσε επίσης ότι η κόρη του βγαίνει με τον θετό αδελφό της Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), ενώ τόνισε ότι έχει δείξει πολύ μεγάλο κουράγιο σ' αυτη την περίοδο πένθους που περνάει.

“Ο Νικ είναι καλό παιδί, δεν έχω τιποτα μαζί του. Η μαμά της την μεγάλωσε καλά. Η ίδια ξέρει ότι η μητέρα της έφυγε, αλλά εκείνη πρέπει να συνεχίσει".

Ε.Σ.