Διώχνουν τη Τζέσι Τζέι από το The Voice;

08.05.2012
Η συμπεριφορά της 24χρονης τραγουδίστριας έχει εκνευρίσει όλη την ομάδα του talent show σε τέτοιο βαθμό που σκέφτονται πολύ σοβαρά να της δείξουν την πόρτα της εξόδου...

Αν εξαιρέσεις το American Idol, τα talent shows αυτό τον καιρό δεν περνάνε και την καλύτερη τους φάση αφού το κλίμα μεταξύ των κριτών και της παραγωγής είναι τουλάχιστον ηλεκτρισμένο, τα νούμερα δεν πάνε όπως τα περίμεναν και βρίσκονται σε αναζήτηση καινούριων προσώπων. Συγκεκριμένα στο The Voice έχουν γίνει έξαλλοι με τη συμπεριφορά της Τζέσι Τζέι (Jessie J) προς το προσωπικό και τους υπευθύνους του σόου αλλά και με τις δηλώσεις της στις συνεντεύξεις.

Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον (Graham Norton), η 24χρονη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice, όταν της ζήτησαν να χαρακτηρίσει τον διαγωνισμό, απάντησε πως το θεωρεί άνευρο και βαρετό σε πολλούς τομείς. Πολλοί από το την ομάδα του The Voice είναι νευριασμένοι που η Τζέσι χαρακτηρίζει την παραγωγή του σόου μ' αυτό τον τρόπο δημόσια. "Πληρώνεται ένα τεράστιο ποσό για να βρίσκεται εκεί και θα έπρεπε να είναι υποστηρίχτρια της εκπομπής" ανέφερε μία πηγή από τα μέσα της παραγωγής.

Εκτός απ όλα αυτά, τα αφεντικά του BBC έχουν ενοχληθεί πολύ έντονα με την συνεχή αργοπορία της Τζέσι Τζέι αλλά και την συνοδεία της από βοηθούς και συμβούλους που την ακολουθεί παντού. Η θεαματικότητα δεν είναι υπέρ τους αφού έχει πάρει τον κατήφορο τις τελευταίες δύο βδομάδες και σκέφτονται πολύ σοβαρά να τη διώξουν με το σχέδιο τους να προβλέπει guest εμφανίσεις των Σέριλ Κόουλ ( Cheryl Cole), Αντέλ (Adele) και Κάιλι Μινόγκ (Kylie MInogue).

Κ.Π