60 εκατομμύρια δολάρια στα πόδια της Σακίρα!

08.05.2012
Η υπογραφή της 35χρονης τραγουδίστριας στα καινούρια συμβόλαια για τους επερχόμενους δίσκους θα κοστίζουν πολλά μηδενικά...

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Όταν διαβάζεις για τέτοια ποσά με τόσα πολλά μηδενικά να τα συνοδεύουν τότε κατευθείαν σου έρχονται εικόνες που μοιάζουν μ’ εκείνα τα στριπάκια με τον Σκρούτζ να κολυμπάει μέσα στο τεράστιο χρηματοκιβώτιο του. Ειδικά όταν πρόκειται για την εμπορικότερη Κολομβιανή τραγουδίστρια παγκοσμίως, τότε προσθέτεις στην εικόνα και πολύ χορό από τους πιο σέξι γλουτούς της λατινποπ μουσικής.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε τη Σακίρα (Shakira) μετά την καινούρια συμφωνία της με τη Sony και τη Live Nation το συμβόλαιο της οποίας θα έχει ένα ποσό μεταξύ 30 με 60 εκατομμυρίων δολαρίων απ ότι λένε οι ανακοινώσεις των δύο μεγάλων εταιριών με τη δεύτερη να έχει αναλάβει μεταξύ άλλων εδώ και κάποια χρόνια και τη Μαντόνα(Madonna).

Η 35χρονη περφόρμερ και σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή της Barcelona, Γκέραρντ Πικέ (Gerard Pique), θα υπογράψει καινούριο συμβόλαιο με τις δύο εταιρίες για τα επόμενα τρία άλμπουμ της και αν σου φαίνεται μεγάλο το ποσό τότε θυμήσου πως προηγούμενη συμφωνία με τους ίδιους κυμαινόταν 70 με 100 εκατομμύρια δολάρια.

Κ.Π