H Μπρίτνεϊ υπέγραψε στο X Factor!

10.05.2012
Ολα πηγαίνουν καλά για την προγκίπισσα της Ποπ αφού υπέγραψε τελικά με τον Σάιμον Κάουελ για τη νέα σαιζόν του X Factor.

H Mπρίντευ Σπίαρς (Britney Spears) υπέγραψε τελικά και θα είναι μία από τους κριτές στο X Factor. Η Μπρίτνεϊ ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό και τελικά θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Σάιμον Κάουελ και τον L.A. Reid στο πάνελ του αμερικάνικου σόου ταλέντων.

Το E! News επιβεβαίωσε ότι η Μπρίτνεϊ θα πάρει 15 εκ. δολάρια για μία σαιζόν, ενώ οι πηγές αναφέρουν ότι υπήρξαν πολλά πισωγυρίσματα στη συμφωνία, γιατι διαπραγματεύτηκαν σκληρά την κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ολα τελείωσαν όμως καλά και η ίδια είναι πανευτυχής.

Η κενή θέση προέκυψε όταν ο Σάιμον Κάουελ απέλυσε την Πώλα Αμντούλ (Paula Abdul), τη Νικόλ Σέρτζινγκερ (Nicole Scherzinger) και τον οικοδεσπότη Στην Τζόουνς (Steve Jones). Εκκρεμούν ακόμη να βρεθούν ο νέος οικοδεσπότης και ένα μέλος της κριτικής επιτροπή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπριτνεί ανυπομονεί να δείξει στον κόσμο ότι είναι καλά και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και θεωρεί αυτό το καλύτερο επόμενο βήμα για την καριέρα της.

Ε.Σ.