Αρραβωνιάστηκε τελικά η Γκάγκα;

14.05.2012
Μετά τη φωτογράφηση της με τον Τέρι Ρίτσαρνσον άρχισε να κυκλοφορεί ολόκληρο σενάριο για τον gagαρραβώνα της 26χρονης τραγουδίστριας προκαλώντας πανικό στους φαν της.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι στον αέρα και πετάει για την επόμενη μεγάλη sold out συναυλία της καινούριας της μαμούθ περιοδείας Born this way και φιλοδοξεί να είναι στους δρόμους για δύο χρόνια για να σπάσει το ρεκόρ της μεγαλύτερης τουρνέ που έχει γίνει ποτέ.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) στον ελεύθερο χρόνο της-όποτε υπάρχει - ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της φίλου Τέρι Ρίτσαρσον (Terry Richardson) βάζοντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά του που έχουν φορεθεί απ’ όλη τη σοουμπίστικη ελίτ και φορώντας δαχτυλίδι αρραβώνων.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το τελευταίο δε μπορούσε να μην σχολιαστεί, ο Ρίτσαρντσον πόσταρε στο twitter μία φωτογραφία με λεζάντα «Η Gaga δείχνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της» και τα little monsters της έτρεξαν να ραφτούν και να μάθουν λεπτομέρειες και κυκλοφορούσε ολόκληρο σενάριο για τη σχέση της 26χρονης τραγουδίστριας με τον Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney) με τον οποίο έχει χωρίσει.

"Θα περιοδεύει nonstop μέχρι του χρόνου και δε θα μπορεί παράλληλα να έχει και σχέση. Απλά δεν υπάρχει χώρος στη ζωή της για κάτι άλλο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και η δουλειά της είναι προτεραιότητα". Ανέφερε στο TMZ μία πηγή από την ομάδα της Γκάγκα διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται για την εργασιομανή Mother Monster και τον υποτιθέμενο έρωτα της και πρόσθεσαν ότι στις φωτογραφίες του Ρίτσαρντσον κάνανε πλάκα και το δαχτυλίδι το φροάει στο σόου των συναυλιών της.

Κ.Π