Ο Μπάτμαν...χορεύει με LMFAO!

17.07.2012
Πίσω από το φιμέ τζάμι του μπατμομπιλ κρύβεται ένας χαζομπαμπάς που δε μοιάζει σε τίποτα με τον μυστήριο τύπο του Dark Knight και τον ευαίξαπτο ηθοποιό των εξωφύλλων...

Την τελευταία του ταινία The Dark Knight Rises την περιμένουμε όλοι όχι απλά με αγωνία αλλά μ’ εκνευριστική υπερένταση, το περιοδικό Empire της έβαλε πέντε αστέρια και κλείνει τον κύκλο της ίσως καλύτερης μεταφοράς του συγκεκριμένου σουπερήρωα στις σινεμαδικές οθόνες. Ο Κρίστιαν Μπέιλ (Christian Bale) υποδύεται τον πιο σκοτεινό Μπάτμαν που έχουμε δει ποτέ, σου βγάζει ότι δε μπορείς να τον πλησιάζεις ούτε στα δέκα μέτρα αλλά μετά απ΄ αυτά που δήλωσε στη συνέντευξη του στη Mirror, θα τον βλέπουμε αλλιώς.

Ο 38χρονος ηθοποιός είναι και χαζομπαμπάς και απολαμβάνει απίστευτα να περνάει χρόνο με την εφτάχρονη κόρη του Έμαλινε (Emmaline) αλλά και να χορεύει ακούγοντας το εκκεντρικο mainstream ντουέτο που είναι νούμερο ένα παντού. «Η κόρη μου τρελαίνεται με τις τέχνες όποτε ζωγραφίζουμε μαζί και φτιάχνουμε γλυπτά. Της αρέσει πολύ κι η μουσική… τραγουδάμε και χορεύουμε ακούγοντας τους LMFAO που είναι η αγαπημένοι της. Ναι το κάνω κι αυτό!» δήλωσε στην εφημερίδα.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι η Έμαλινε κι οι φίλοι της γελάνε πολύ όταν της παριστάνει τον σουπερήρωα και κάνει τη χαρακτηριστική φωνή του Μπάτμαν παρ όλο που η κόρη του δεν έχει δει καμία από τις ταινίες γιατί είναι ακόμα μικρή και τον κοροϊδεύει για την αγγλική προφορά του. Έτσι γιατί στη Γκόθαμ Σίτυ είναι ευαίσθητα παιδιά.

Κ.Π