Σαραντάρισαν και τα πετάνε!

19.07.2012
Οι New Kids on the block γύρισαν στις σκηνές μετά από δύο δεκαετίες και περνάνε καλά φορώντας μόνο τις πετσέτες του μπάνιου.

Εχουν κάνει ίσως την πιο κουλ ποπ επανένωση για περιοδεία που έχει γίνει μέχρι τώρα και ακόμα κι αν είσαι βαρύς κι ασήκωτος μεταλάς θα έμπαινες στον πειρασμό για λίγο απενεχοποιημένο fun και ποπ όπως δεν την φτιάχνουν πια. Οι New Kids on the Block και οι Backstreet Boys έχουν μπει σε όλα σχεδόν τα δωμάτια των κοριτσιών στα 80’s και τα 90’s, ακούστηκαν τέρμα σε σχολικά πάρτυ, οι τσάντες και τα θρανία είχαν πάνω τους τα ονόματα και τους στίχους των κομματιών τους.

Πέρσι μαζεύτηκαν όλοι μαζί και φέτος κάνουν μία μεγάλη τουρνέ μαζί με κάποιους απ αυτούς να έχουν γίνει μπαμπάδες και να έχουν βάλει βέρες, ο Κέβιν Ρίτσαρντσον (Kevin Richardson) επέστρεψε και πάλι στους BSB οι οποίοι ετοιμάζουν νέο άλμπουμ και τραγουδάνε live όλα τα παλιά μεγάλα χιτ τους.

Ο αρχηγός των μεγαλύτερων Kids της παρέας, Ντόνι Γουόλμπεργκ (Donnie Walhberg) πόσταρε μία φωτογραφία στο twitter όπου όλη η μπάντα είναι ημίγυμνοι σ' ένα μπάνιο, στρίβουν μοσυτάκια και γιορτάζουν παράλληλα και το καινούριο λουκ του Ντόνι χωρίς τα γένια μετά από απαίτηση των φαν τους. Σαραντάρισαν, τα πετάνε και όπως θα παρατήρησες κρατιούνται ακόμα μια χαρά.

Κ.Π