Ρίτσαρντς: "Έχω ξεχάσει τραγούδια των Rolling Stones"

19.07.2012
Ο 65χρονος μουσικός δεν θυμάται να παίξει κλασσικά κομμάτια της μπάντας αλλά ευτυχώς τα δάχτυλα του κινούνται αυτόμτα στις χορδές της κιθάρας.

Στις 12 Ιουλίου του 1962 έπαιξαν την πρώτη τους συναυλία στο Marquee club του Λονδίνου όπως και τους φωτογράφισε ο Rankin φέτος την ίδια μέρα, ο πρώτος εορτασμός των 50 χρόνων τους στη μουσική έγινε με την έκδοση του λευκώματος The Rolling Stones 50 κι ετοιμάζουν κάποιες επετειακές συναυλίες. Οι Rolling Stones, απ' ότι είπε ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), θα επιστρέψουν το φθινόπωρο και αυτές τις μέρες βρίσκονται στο στούντιο για να θυμηθούν τα κλασσικά κομμάτια τους αν και ο Κιθ Ριτσαρντς (Keith Richards) έχει ένα μικρό πρόβλημα μ’ αυτό.
"
Μερικές φορές όταν ξεκινάω ένα κομμάτι δε θυμάμαι πως πάει ο ρυθμός του μετά για να το παίξω ολόκληρο αλλά μου ‘ρχεται αυτόματα. Τα δάχτυλα σου θυμούνται τις μουσικές όταν τα ξεχνάς. Μάλλον δεν κάνω τόσες πρόβες όσο πρέπει αλλά τώρα που έχουμε μαζευτεί ξανά, οργανώνομαι σιγά σιγά." δήλωσε ο 65χρονος κιθαρίστας στο Absolute Radio.

Ο Τζάγκερ από την άλλη, για τον οποίο ο Πιτ Τάουνσεντ(Pete Tonwshend) των Who είπε σήμερα την πικάντικη ατάκα "έχει τεράστιο και νόστιμο πέος", ανέφερε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τους Stones στο Somerset House πως είναι υπέροχο που είναι όλη μπάντα ξανά μαζί . Πρόσθεσε ότι έχουν πολλές αναμνήσεις, δεν το πιστεύει πως έχουν περάσει 50 χρόνια και περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί για να προετοιμαστούν και για τα live τους προσεχώς.

K.Π