Ασερ: Η πρώην μου είναι άχρηστη μάνα!

17.08.2012
Μετά την τραγική απώλεια του γιου τους στα τέλη Ιουλίου, το πρώην ζευγάρι παλεύει λυσσαλέα για την κηδεμονία των άλλων δύο παιδιών του καθώς παίζονται οι τελευταίες πράξεις μια μακρόχρονης δικαστικής διαμάχης που αναμένεται να λήξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτές τις μέρες, ο Άσερ (Usher) παρουσιάζει τα επιχειρήματα του στο δικαστήριο προσπαθώντας να αποσπάσει την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών του από την Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster).

Μέχρι πρότινος, μοιράζονταν την κηδεμονία από κοινού, αλλά τώρα ο 33χρονος σταρ της RnB ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του είναι πολύ κακή μητέρα για τον 4χρονο Άσερ-Ρέιμοντ τον Ε' (Usher Raymond V) και τον 3χρονο Ναβίντ (Naviyd).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι Fox της Ατλάντα, ο δικηγόρος του τραγουδιστή δήλωσε στην έδρα ότι: "Πιστεύουμε πως η κυρία Ρέιμοντ είναι ανίκανη να σταθεί ως γονιός σ' αυτά τα παιδιά. Δεν έχει την συναισθηματική σταθερότητα ή την ικανότητα να δεθεί μαζί τους και ως εκ τούτου πρόκειται για άτομο με ειδικές ανάγκες".

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της 41χρονης στυλίστριας, υποστήριξε ότι ο Άσερ είναι στους δρόμους όλη την ώρα και δεν μπορεί να βασιστεί στον κύκλο της μητέρας του, της γιαγιάς και της θείας του (οι οποίες ήταν όλες παρούσες) για να κρατάνε τα παιδιά.

Επίσης, η δικηγόρος πρόσθεσε ότι ο σταρ δεν έχει καλή σχέση με τη μητέρα του και ότι η πελάτης της είναι αποφασισμένη να παλέψει για την κηδεμονία. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 αλλά γρήγορα και οι δύο πλευρές κατάλαβαν ότι το καθεστώς της κοινής κηδεμονίας δε λειτουργεί.

Ο Άσερ του οποίου το επώνυμο είναι Ρέιμοντ (Raymond) είπε ότι προσπαθεί να επικεντρωθεί στα παιδιά του όσο βρίσκεται μαζί τους, αλλά κάποιες φορές πρέπει να τα φέρει βόλτα και με τις άλλες υποχρεώσεις του:

"Προσπαθώ να τελειώνω με τη δουλειά μου όσο δεν έχω τα παιδιά, αλλά υπάρχουν φάσεις που μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη υποχρέωση", παραδέχτηκε ο ίδιος στην ακρόαση που πραγματοποιήθηκε μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του γιου του, τον οποίο είχε υιοθετήσει ως παιδί από προηγούμενη σχέση της γυναίκας του.

Σύμφωνα με την Ταμέκα, μετά το τραγικό ατύχημα που άφησε τον 11χρονο Κάιλ εγκεφαλικά νεκρό, οι επισκέψεις του Άσερ στους άλλους δύο γιους τους έχουν αποκτήσει χαοτικούς ρυθμούς:

"Φυσικά, δεν υπήρχε πρόβλεψη για τη ρύθμιση των επισκέψεων σε περίπτωση θανάτου ενός παιδιού. Λυπάμαι αν δεν ήμουν συνεπής, αλλά πέθαινε ο γιος μου", δικαιολογήθηκε.

Ανάμεσα στις απαντήσεις της προς το δικαστήριο σχετικά με τα νεανικά της χρόνια, η ίδια παραδέχτηκε ότι έκλεβε πάνες και υπέγραφε ακάλυπτες επιταγές ως ανύπαντρη έφηβη μητέρα:

"Ναι, έκλεβα διάφορα. Είχα ξανακλέψει πάνες. Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και έκλεβα πάνες. Το παραδέχομαι. Ήμουν 19 χρόνων. Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό. Δεν θα το έκανα τώρα", είπε, τονίζοντας ότι έκτοτε κατάφερε να φτιάξει τη ζωή της και να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Η Ταμέκα υποστήριξε επίσης ότι εκλιπαρούσε τον πρώην σύζυγο της να αποσύρει το αίτημα του για την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών πολλές φορές: "Του έλεγα, 'είναι γελοίο, είσαι θυμωμένος μαζί μου; Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ξέρεις ότι τα παιδιά είναι μια χαρά. Είναι ευτυχισμένα και προοδεύουν. Ίσως να μην τα κάνω όλα τέλεια, αλλά κάνω το καλύτερο που μπορώ".

Προηγουμένως η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο Άσερ δεν νοιαζόταν για εκείνη ή τον Κάιλ τις μέρες μετά το ατύχημα και ότι κατά τη διάρκεια των δεκαπέντε ημερών όπου το παιδί βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη το επισκέφτηκε στο νοσοκομείο μόνο μια φορά.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι είχε παρακαλέσει τον πρώην σύζυγο της να γράψει στο προφίλ του στο Twitter μια έκκληση για να προσευχηθούν οι θαυμαστές του για τον Κάιλ, αλλά εκείνος αρνήθηκε.