Η νέα πεθερά δε χωνεύει τη Σέριλ Κόουλ

17.08.2012
Μετά το πικρό διαζύγιο της από τον άπιστο Άσλεϊ Κόουλ, η 29χρονη καλλονή έχει να παλέψει με το τέρας της νέας της πεθεράς, η οποία την βρίσκει πολύ περπατημένη για τα κυβικά του γιου της και χορευτή Τρε Χόλοουγουεϊ (Tre Holloway).

Όπως αποκάλυψε η ίδια η κυρία Σίρλεϊ Χόλοουγουεϊ (Shirley Holloway) στη βρετανική εφημερίδα Sun, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) μπορεί να πληγώσει τον Τρε, καθώς υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν ενώ εκείνος είναι άπειρος στα ερωτικά ζητήματα.

Η 56χρονη μητέρα επιμένει ότι ο Τρε αποκλείεται να απατήσει τη Σέριλ: "Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Δεν είναι του χαρακτήρα του. Είχε σχέσεις στο παρελθόν, στο κολέγιο και στο σχολείο, αλλά τίποτα σοβαρό".

Παρότι η Σίρλεϊ δεν έχει συναντήσει ακόμα τη Σέριλ, έχει την εντύπωση ότι ο γιος της είναι αρκετά τσιμπημένος μαζί της, αφού της είπε από μόνος του ότι αρέσει πολύ στο καινούργιο του κορίτσι:

"Φυσικά και είμαι περίεργη να τη γνωρίσω. Αν πρόκειται για σοβαρή σχέση, τότε ανυπομονώ να τη συναντήσω, γιατί εμπιστεύομαι την κρίση του Τρε και αν εκείνου του αρέσει, τότε θα πρέπει να είναι καλός άνθρωπος", αποκάλυψε.

Το ζευγάρι που έχει κυκλοφορήσει δημοσίως ήδη τρεις φορές έχει τις ευλογίες της μητέρας και του αδελφού της Σέριλ, οι οποίοι επίσης ανυπομονούν να γνωρίσουν τον Τρε στο τέλος του μήνα.

Η ζάπλουτη τραγουδίστρια (με περιουσία μεγαλύτερη από 12 εκατομμύρια δολάρια) δεν νοιάζεται καθόλου που ο καλός της είναι φτωχός. Τις τελευταίες μέρες, οι δυο τους εμφανίστηκαν να διασκεδάζουν σε διάφορα λονδρέζικα πανάκριβα κοσμικά κέντρα μέχρι τα ξημερώματα, ανταλλάσσοντας τρυφερότητες χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της Σέριλ στο τραγούδι "Promise This" κατά τη διάρκεια των τελικών του X-Factor, όπου ήταν κριτής.

Ο Τρε μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσι, αλλά τώρα ζει στο Λος Άντζελες και έχει πλαισιώσει χορεύοντας πολλούς σταρ, ανάμεσα στους οποίους και τη μακαρίτισσα Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Όπως λέει ο πρώην καθηγητής του στο σχολείο, Τζιμ Μιλς πρόκειται για έναν εξαίσιο χαρακτήρα: "Ήταν εξαιρετικός μαθητής και πολύ δημοφιλής με όλους. Μας επισκέφτηκε τον Ιούνιο. Δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του. Προέρχεται από μια πολύ ωραία οικογένεια".

Η Σέριλ πήρε διαζύγιο από τον άντρα της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για τρεισήμισι χρόνια, το 2010 και έκτοτε δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τη συναισθηματική της ζωή.