Οι παρανοϊκές απαιτήσεις του Μπίμπερ για το live στην Κρήτη!

27.08.2012
Ο ποπάδικος τραγουδιστής ήταν στα όρια να προκαλέσει βεντέτα με όλα αυτά που ζήτησε για μία ολιγόλεπτη εμφάνιση στο νησί.

Η 18χρονη εμμονή των 15χρονων δίνει ακόμα μία αφορμή για να μπεις στη λίστα με τους φανατικούς haters του και να σκέφτεσαι διάφορα σαμποτάζ με μπαλωθιές που θα έπεφταν καταλάθος πάνω του στις ζωντανές εμφανίσεις του. Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) συμφώνησε με έναν Ελληνοελβετό επιχειρηματία να παίξει για 15 λεπτά στα γενέθλια της 12χρονης κόρης του στην Κρήτη με την ασύλληπτη αμοιβή των 1.000.000 ευρώ και να μείνει δύο μέρες στην Ελούντα.

Το καλύτερο στην όλη υπόθεση είναι πως πήρε τα λεφτά, όλοι έτρεξαν να ετοιμάσουν το χώρο και τελευταία στιγμή ακύρωσε τα πάντα λόγω προσωπικού κωλύματος. Αλλά επειδή είναι χρυσό παιδί , καθησύχασε την εορταζόμενη πως θα έρθει στα γενέθλια της του χρόνου και τ’ αστεία ξεκινάνε λίγο παρακάτω αφού έστειλε πάπυρο με τις απαιτήσεις του.

Ο Μπίμπερ μαζί με όλα αυτά τα μηδενικά ζήτησε και κάποια παρανοϊκά πράγματα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο νησί τα οποία είναι εντελώς φυσιολογικά γι’ αυτόν. Άρχισε να καταγράφεις. Στο καμαρίνι του απαίτησε να υπάρχει μία ποικιλία τσαγιών για να διαλέγει ό,τι γουστάρει και σαλάτες με λαχανικά , ήθελε δύο διαθέσιμες Cadillac 24 ώρες το 24ωρο για να κάνει βόλτες και δύο παραπάνω δωμάτια για τους σωματοφύλακες.

Επίσης, σε όλα τα δωμάτια να κυκλοφορούν καναδέζικα πατατάκια, στο δικό του να υπάρχουν μπουκάλια vitamin water και να μην ξεπερνάει τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία και προς Θεού να μην εντοπιστεί καμία μαγιονέζα στα φαγητά που θα του φέρνουν. No comments.

Κ.Π