Απατεώνες και Τζέντλεμεν ξαναχτυπούν στο Παλλάς

27.08.2012
Αφού χειροκροτήθηκαν θερμά από σαράντα χιλιάδες θεατές για την απολαυστική ερμηνεία τους στους «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» οι αγαπημένοι μας Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης επανέρχονται στη σκηνή του Παλλάς από τις 20 Σεπτεμβρίου μόνο για 15 παραστάσεις.

Αφού χειροκροτήθηκαν θερμά από σαράντα χιλιάδες θεατές για την απολαυστική ερμηνεία τους στους «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» οι αγαπημένοι μας Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης επανέρχονται στη σκηνή του Παλλάς από τις 20 Σεπτεμβρίου μόνο για 15 παραστάσεις.

Μαζί τους η σπιρτόζα Κατερίνα Παπουτσάκη και άλλοι δεκατρείς ηθοποιοί χορεύουν και τραγουδούν σε μια μεγάλη παραγωγή που γοητεύει και ενθουσιάζει με αεροπλάνα, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τρένα, αυτοκίνητα, αμμουδιές, απάτες, έρωτες και κυρίως πολύ πολύ γέλιο!!

Με τη μαγική και περίεργη «χημεία» τους που επιτυγχάνεται χάρη στη διαφορετική ιδιοσυγκρασία τους, οι δύο σπουδαίοι πρωταγωνιστές που συνδέονται με αδελφική φιλία, αλλά και μεγάλες επιτυχίες, δώδεκα χρόνια μετά τη Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο σκηνοθετούν από κοινού και φυσικά πρωταγωνιστούν σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα μας καθηλώσει.
Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο υπέροχων κομπιναδόρων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.
Ο ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέϊμσον (Γιάννης Μπέζος) αναστατώνεται, όταν μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του ο άγαρμπος αλλά αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον (Πέτρος Φιλιππίδης). Το στοίχημά τους; Όποιος χάσει θα πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη. Χιούμορ, δράση, συγκίνηση, γέλιο τρυφερότητα, πολλές ανατροπές και μια μεγάλη παραγωγή που θα συζητηθεί, συνθέτουν ένα εξαιρετικό θέαμα που θα απολαύσει την άνοιξη το ελληνικό κοινό.


Συντελεστές:
Μετάφραση: Πέτρος Φιλιππίδης - Χρήστος Σιμαρδάνης - Γιάννης Μπέζος
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης - Γιάννης Μπέζος
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Βασίλης Ζούλιας
Μουσική διασκευή - διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Χορογραφίες - Κίνηση: Ελπίδα Νίνου - Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Στόλας, Δημήτρης Κανέλλος, Θοδωρής Μπουζικάκος, Λήδα Καπνά, Γιάννα Παπαγεωργίου, Αντώνης Αντωνάκος, Πέτρος Γεωργοπάλης, Μανόλης Χουρδάκης, Ηλίας Γιαννάκης Αντιγόνη Δούμου, Δήμητρα Τσουχνικά, Μαριάνθη Φωτάκη, Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

ΙΝFO:
Από 20 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου

Δυο νέες παραστάσεις, 2 & 9 Οκτωβρίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 50, 40, 35, 30, 25 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 20
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στα ταμεία του Παλλάς
CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com