Η Γκάγκα ξύρισε το κεφάλι για χάρη του Ρίτσαρντσον

13.09.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια συμπαραστέκεται με το δικό της τρόπο στο πένθος του αγαπημένου της φωτογράφου...

Είναι ο φωτογράφος που την ακολουθεί παντού στις περιοδείες της, την έχει βγάλει φωτογραφίες στα παρασκήνια, στο στούντιο, στους δρόμος, όπου μπορείς να φανταστείς και τον εμπιστεύεται τυφλά. Ο Terry Richardson (Τέρι Ρίτσαρντσον) μπορεί να έχει στους φακούς του όλα τα supermodels του πλανήτη αλλά έχει αδυναμία στη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) όπως κι εκείνη σ’ αυτόν γι αυτό άφησε πολλές τούφες α φύγουν από τα μαλλιά της για χάρη του.

Χθες ο Ρίτσαρντσον έγραψε στη σελίδα του στο tumblr πως η μητέρα του την οποία υπεραγαπούσε κι έχει φωτογραφήσει πολλές φορές, έφυγε από τη ζωή και η 25χρονη τραγουδίστρια και φίλη του πόσταρε μία φωτογραφία της με ξυρισμένο το πίσω μέρος του κεφαλιού της για να τιμήσει τη μνήμη της.

"Το έκανα για σένα Τέρι. Λυπάμαι για το χαμό της μητέρας σου. She has princess die, but were all princess high” έγραψε στο twitter στατους της η Γκάγκα αναφέροντας και στίχους από το καινούριο της κομμάτι Princess D.I.E το οποίο έγραψε ως tribute στην πριγκίπισσα Νταιάνα. Για τυχόν απορίες, η Mother Monster συνεχίζει τη Born this way περιοδεία και ηχογραφεί παράλληλα το νέο άλμπουμ Artpop στο οποίο θα υπάρχει και ντουέτο με την Αζέλια Μπανκς (Azaelia Banks).

Κ.Π