H Κάιλι Μινόγκ "τα 'βαλε" με τους παπαράτσι!

19.09.2012
Η 42χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό με τη δημοσίευση των ημίγυμων φωτογραφιών της δούκισσας του Κέιμπριτζ παρομοιάζοντας τους παπαράτσι με ηδονοβλεψίες.

Το τελευταίο διάστημα η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της. Αρχικά είδε τον πρίγκιπα Χάρι (Harry) γυμνό σε όλο το ίντερνετ, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του από τις αμαρτωλές νύχτες στο Λας Βέγκας γύρω από πολλές γυναίκες και πριν λίγες μέρες οι παπαράτσι shootαραν την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτι Μίντλεντον (Kate Middleton) ημίγυμνη σε μία παραλία και παράλληλα δημοσιεύτηκε πως η ξαδέρφη της είναι στρίπερ.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) , αυτή την περίοδο προμοτάρει την καινούρια της ταινία Holy Motors του Λεος Καραξ (Leos Carax) όπου παίζει δίπλα στην Έβα Μέντες (Eva Mendes), και στη συνέντευξη της στο Sky News αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στη δημοσίευση των φωτογραφιών της γυναίκας του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) στο γαλλικό Cover.

“Αυτή η ιστορία και οτιδήποτε μοιάζει μ’ αυτή, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείται ως ηδονοβλεψία και για μένα αυτό είναι τρομαχτικό. Είναι φριχτή αυτή η συμπεριφορά των παπαράτσι.” δήλωσε η 42χρονη τραγουδίστρια για το συγκεκριμένο περιστατικό με την Μίντλετον. Για το παρασκήνιο, ο Κάρολος και το υπόλοιπο βασιλικό σόι κατέθεσαν μήνυση εναντίον του περιοδικού και βγήκαν νικητές.

Όσο για τη συμμετοχή της στο φιλμ του Καράξ, η Κάιλι είπε πως νιώθει πολύ ωραία που ασχολείται και πάλι με την υποκριτική κι η όλη διαδικασία την τρομάζει μ’ έναν τελείως διαφορετικό τρόπο γιατί πρέπει αν μάθει πολλά πράγματα από την αρχή.

K.Π