Πώς να εξαφανίσεις τον Μπράουν για πάντα απ' το ίντερνετ!

20.09.2012
Και ξαφνικά με μια καινούρια εφαρμογή, ο 23χρονος σταρ εξαφανίζεται από μπροστά σου διά μαγείας.

Αν έχεις κουραστεί (κι εμείς λίγο) να βλέπεις συνέχεια ειδήσεις για τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) που δεν αφορούν τη μουσική του αλλά για παράξενα τατουάζ που θυμίζουν γυναίκες που έχει δείρει στο παρελθόν, για καυγάδες σε κλαμπ με άλλους ράπερ, για διάφορες δηλώσεις του όπως το ότι πως δε γουστάρει τους ομοφυλόφιλους ράπερ και άλλα τέτοια παρόμοια, το AUX Labs συμπάσχει μαζί σου.

Όχι δεν είναι κείμενο κάποια καμπάνιας ούτε κάτι που θυμίζει ΑΜΑΝ teleshopping. Το συγκεκριμένο μουσικό μπλογκ με έδρα το Τορόντο ανακοίνωσε στο CBS πως έχει δημιουργήσει την εφαρμογή Chris Brownout για το Google Chrome η οποία διαγράφει κείμενα και φωτογραφίες που σχετίζονται με τον 23χρονο τραγουδιστή και αφήνει στη θέση τους απλά μαυρα κουτιά.

"Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε για μια νέα κίνηση του Chris Brown, που συνήθως αποκαλύπτεται πως είναι μια απίστευτη κουταμάρα.. Αλλά σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να κουραζόμαστε με την ανοησία του" ανέφερε ο Σαμ Σαδερλαντ (Sam Sutherland), εκπρόσωπος του AUX και δίνει ιδέες στους απανταχού haters κι άλλων καλλιτεχνών...

Κ.Π