Κέσα: "Έκανα σεξ μ΄ένα φάντασμα!"

28.09.2012
Η 24χρονη περφόρμερ στην τελευταία της συνένευτεξη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για τις υπερφυσικές εμπνεύσεις του καινούριο της άλμπουμ...

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν έχουμε διαβάσει κάτι πιο περίεργο τελευταία και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν η Κέσα(Kesha) εκείνη την ώρα που έδινε συνέντευξη στον Kiss Radio αλλά μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη ατάκα του τίτλου νομίζαμε ότι μας κάνει πλάκα. Το πιο πιθανό είναι πως αρκετοί στη θέση της να είχαν καλέσει τους Ghostbasters για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Η 25χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε την πηγή έμπνευσης για το τραγούδι "Supernatural" το οποίο θα είναι στον καινούριο της δίσκο Warrior με τις συμμετοχές των Ίγκι Ποπ (Iggy Pop), Γουέιν Κόιλ (Wayne Coyle) από τους Flaming Lips, Πάτρικ Κέρνει (Patrick Karney) των Black Keys σε κάποια τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

«Είχα αρκετές υπερφυσικές εμπειρίες τις ημέρες που ηχογραφούσα το άλμπουμ. Η μία ήταν το σεξ μ’ ένα φάντασμα και δεν ξέρω τ’ όνομα του! Είμαι πολύ ανοιχτή σ’ αυτά. Αυτό που βγάζει ο δίσκος είναι μαγικό. Πήγα ένα πνευματικό ταξίδι με τον εαυτό μου χωρίς μάνατζερ και σωματοφύλακες, Γύριζα τον κόσμο και ζούσα σε μία βάρκα.» ανέφερε.

Το ταξίδι για το οποίο μιλάει είναι η Αφρική όπου ζούσε ανάμεσα σε μωρά λιονταριών, έκανε καταδύσεις με λευκούς καρχαρίες , υπνωτιζόταν και ήθελε πολύ να βγει το άλμπουμ πολύ θετικό, ακατέργαστο τελείως και να σχετίζεται με τη μαγεία της ζωής.

Κ.Π