One Direction: "Μοιάζουμε πολύ με τους Beatles!"

08.10.2012
Τα μέλη της μπάντας που προκαλεί ντελίριο στα κορίτσια συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τα θρυλικά Σκαθάρια.

Well, shake it up, baby, now. Μπορεί στα 60’s να μην υπήρχε το X- Factor και τύποι σαν τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel) αλλά η Αγγλία είχε βγάλει τις μπάντες που έκαναν εισβολή στις καρδιές των κοριτσιών οι οποίες ούρλιαζαν και λιποθυμούσαν στις συναυλίες τους. Όμως εν έτει 2012 τα αγγλικά boybands της ποπ Wanted και One Direction είναι αυτοί που προκαλούν παρόμοιες αντιδράσεις και σε καμία περίπτωση δε θα τους σύγκρινες ούτε για πλάκα με τους Beatles και τους Rolling Stones.

Οι One direction έχουν άλλη γνώμη. Λίγο πριν την εμφάνιση τους στα Teen Awards του BBC 1 -μαζί με Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ανάμεσα σε άλλους- δύο από τα μέλη της μπάντας μίλησαν στη Daily Star και ανέφεραν πως μοιάζουν πολύ με το συγκρότημα του John Lennon (Τζον Λένον) και των φίλων του.

"Είδαμε την ταινία για τους Beatles όπου έρχονται πρώτη φορά στην Αμερική και παρατηρήσαμε πως έχουμε πολλές ομοιότητες όσον αφορά τις προσωπικότητες του καθενός μας." είπε ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) ενώ ο Νάιαλ Όραν (Niall Horan) πρόσθεσε πως τους άρεσε να περνάνε καλά και να γελάνε όπως και οι ίδιοι. Τα σχόλια περιττεύουν...

Κ.Π