Ο Ρόμπι ξεπούλησε σε λιγότερο από μία ώρα!

10.10.2012
Οι τρεις συναυλίες του σο Λονδίνο έγιναν sold out πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων της χρονιάς.

Kορίτσια λυσσάξτε. Είναι πια μπαμπάς της μικρής Τέντι (Teddy) όπως θα τη φωνάζουν, η οποία δεν έχει κλείσει ακόμα ένα μήνα ζωής σ αυτό τον κόσμο, έχει το καινούριο σόλο άλμπουμ του Take the crown να περιφέρεται στα ράφια, έβγαλε και το βίντεο κλιπ για το σινγκλ "Candy" κι ετοιμάζεται για τις σκηνές.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) ανακοίνωσε τις πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας του στο 02 της Αγγλίας στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου και τίναξε τα ταμεία στον αέρα. 50.000 εισιτήρια πουλήθηκαν από το Ticketmaster σε λιγότερο από μία ώρα υπερκαλύπτοντας στο 5000% την υπηρεσία, τα τρία live έγιναν sold out στη συνέχεια και απ' ότι είπε ο εκπρόσωπος τους είναι η μεγαλύτερη προπώληση εισιτηρίων για συναυλία το 2012.

Οι Take that είναι και δεύτερη φορά παρελθόν για τον 33χρονο τραγουδιστή αφού συμμετείχε στην πρόσφατη επανένωση τους μόνο για τις επετειακές συναυλίες τους, ευτυχώς για μας θα συνεχίσει χωρίς εκείνους από δω και ποέρα. Επίσης οι τρελαμένες φανς του ελπίζουν να μην σοβαρεύτηκε τώρα που έκανε οικογένεια και να συνεχίζει να τις ανεβάζει στη σκηνή…

Κ.Π