Οι Amateurboyz ξεκινούν τα FFEEDD parties

11.10.2012
Το δημιουργικό δίδυμο των Amateurboyz επιστρέφει και αυτή τη σεζόν στην ενεργό δράση, μετακομίζοντας κάτω από την στέγη του six d.o.g.s, με μία θεματική σειρά πάρτι που ονομάζεται “FFEEDD”.

“FFEEDD”a party of the people by the people for the people. Ξεκινώντας στις 12 Οκτωβρίου και συνεχίζοντας κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα, τα “FFEEDD” θα φιλοξενήσουν τους πιο φρέσκους διεθνής DJs, ξεκινώντας με τον Tiago από την Λισσαβόνα. Σε συνεργασία με τους εκάστοτε καλεσμένους, οι Amateurboyz θα καταλαμβάνουν τα decks του six d.o.g.s για να πλαισιώνουν μουσικά τις βραδιές όπως αυτοί ξέρουν.

Αυτή την φορά οι Amateurboyz μέσα στη χρονιά θα φιλοξενήσουν διάφορους αγαπημένους τους φίλους που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Αθήνα αλλά και κάποιους που έχουν επισκεφθεί ξανά τα πάτρια εδάφη όπως ο ΒarisK από την Κωνσταντινούπολη, και μαζί στις 21 Δεκεμβρίου θα γιορτάσουν το τέλος του κόσμου! Λεπτομέρειες για το line up όλης της υπόλοιπης σεζόν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Tiago (DFA, Hands Of Time / Lisbon)
Ο Tiago εδώ και 12 χρόνια έπαιζε κάθε Σαββατοκύριακο 7 ώρα sets στο διάσημο club LUX της Λισσαβόνας στην Πορτογαλλία. Έχει συμετάσχει σε πολλά projects αναμιγνύοντας techno, house, chill out, leftfield rock και disco, έχοντας κυκλοφορίες σε δισκογραφικές εταιρίες όπως η Disco Devil, Ene Tokyo, Hands Of Time (Tiago), Rong Music, Eskimo (Slight Delay), Claremont 56, Internasjonal (Mendes & Alçada), Italians Do It Better (T&K), Esp Institute (The Sea Power & Change), Golf Channel (Gala Drop). Τα remix, edits και οι παραγωγές του αγαπήθηκαν από πολλούς άλλους παραγωγούς και DJs, από τους τους Rub n Tug μέχρι και τον Andrew Weatherall.

Come and “FFEEDD” την βραδιά σου με χάος, χορό και απρόβλεπτες συγκινήσεις.

Links:
http://www.residentadvisor.net/dj/tiago

http://thisisamateur.com/

Info:
Που: six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: από Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε δευτερη Παρασκευή του μήνα

Ώρα έναρξης: 00:00

Είσοδος: 4 ευρώ

T: +30 210 3210510