Βιβλίο από το ανήλικο «θύμα» του Πολάνσκι

12.10.2012
Πάνω από τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από το ξέσπασμα της άσχημης εκείνης υπόθεσης σεξουαλικής συνεύρεσης του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι με την ανήλικη τότε, μόλις 13 χρόνων, Σαμάνθα Γκέιμερ, που στιγμάτισε τις ζωές και των δύο.

Πάνω από τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από το ξέσπασμα της άσχημης εκείνης υπόθεσης σεξουαλικής συνεύρεσης του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι (Roman Polanski) - σήμερα 79 ετών - με την ανήλικη τότε, μόλις 13 χρόνων, Σαμάνθα Γκέιμερ (Samantha Geimer), που στιγμάτισε τις ζωές και των δύο.

Ηρεμα και χωρίς απειλές, η Γκέιμερ, 47 ετών πλέον, ετοιμάζεται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της και να μιλήσει για το θέμα στο βιβλίο «The girl: Emerging from the shadow of Roman Polanski», που θα εκδοθεί το φθινόπωρο του 2013 από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster.

«Είμαι πολύ περισσότερα από το «κορίτσι-θύμα του σεξ», μια ταμπέλα που μου προσέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης», δηλώνει η Γκέιμερ και συμπληρώνει: «Προσφέρω την ιστορία μου τώρα χωρίς οργή, αλλά με στόχο να μοιραστώ μια ιστορία που με τις λεπτομέρειές της θα αποκαταστήσει την ταυτότητά μου».

Διάβασε επίσης:

- Ρομάν Πολάνσκι μιλάει για πρώτη φορά για όλα

- Τι ακριβώς έκανε ο Πολάνσκι σε εκείνο το κοριτσάκι;