Vaccines: "Η Ριάνα είναι το ίδιο σημαντική με τους Radiohead"

13.11.2012
Ο Τζάστιν Γιανγκ έβαλε στην ίδια πρόταση τον Τομ Γιορκ και την σταρ των Μπαρμπέιντος διαφωνώντας με την παλιότερη δήλωση του κιθαρίστα του γκρουπ.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο κιθαρίστας των Vaccines, Φρέντι Κόουαν (Freddie Cowan) είχε δηλώσει πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της αλλά δε θεωρεί τη Ριάνα(Rihanna) πραγματική καλλιτέχνιδα γιατί έχει 15 στιχουργούς, 15 συνθέτες και 15 παραγωγούς που προσπαθούν να χωρέσουν στα άλμπουμ της κι αυτή είναι απλά εκτελεί τα κομμάτια.

Τρεις μήνες μετά ο frontman της ίδιας μπάντας την βάζει δίπλα στο συγκρότημα του Τομ Γιορκ (Thom Yorke). Ο Τζάστιν Γιανγκ (Justin Young) σε πρόσφατη συνέντευξη του στο NME, αφού μίλησε για παρεξηγημένες μπάντες και για την επιθυμία του οι Vaccines να γίνονται όλο και καλύτεροι και να πουλάνε πιο πολύ, ανέφερε και τη θέση της 25χρονης τραγουδίστριας στο μουσικό σύμπαν.

"Πιστεύω πως μία καλλιτέχνιδα όπως η Ριάνα είναι τόσο σημαντική όσο μία μπάντα όπως οι Radiohead. Εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και κανείς δεν είναι πιο σημαντικός από τον άλλον. Όσο για εμάς, ο κόσμος μπορεί να μας θεωρεί σαν ένα indie συγκρότημα που έχει μεγαλύτερη απήχηση αλλά νομίζω πως είμαστε μία μικρή ποπ μπάντα." ανέφερε και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη ετοιμάζονται για τη μικρή περιοδεία τους στην Αγγλία που ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου.

Κ.Π