Απίστευτη τηλεοπτική γκάφα με τους One Direction!

13.11.2012
Το X Factor προδόθηκε από το ίντερνετ όταν πλάσαρε την εμφάνιση των One Direction ως ζωντανή ενω η μπάντα την ίδια ώρα βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Άτιμο πράγμα το ίντερνετ ειδικά όταν είσαι το μεγαλύτερο ποπ boyband παγκοσμίως και θες να κρυφτείς. Πριν δύο μέρες, όσοι παρακολούθησαν το X -Factor είδαν τους One Direction να τραγουδάνε ζωντανά στο πλατό το καινούριο τους σινγκλ “Little Things”, γραμμένο από το αγαπημένο παιδί των Άγγλων Έντ Σίραν (Ed Sheeran), σχεδόν α καπέλα, κάνοντας το γυναικείο κοινό να ουρλιάζει παραπάνω από μία φορά.

Αυτό που δεν ήξερε κανείς είναι πως η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μαγνητοσκοπημένη αφού την ίδια ώρα που προβάλλονταν το talent show, κάποιος ανέβασε μία φωτογραφία του συγκροτήματος να περπατάει σε κάποιο κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες.

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής τα σκηνοθέτησαν όλα τόσο τέλεια που είχαν μέχρι και τους κριτές ντυμένους με τα ίδια ρούχα του μαγνητοσκοπημένου βίντεο και μόλις προλόγισαν τη μπάντα δεν υπονόησαν τίποτα για συναυλία κονσέρβα, δίνοντας την εντύπωση πως ήταν εκείνη τη μέρα εκεί.

«Η εμφάνιση των One Direction ήταν μαγνητοσκοπημένη γιατί έλειπαν εκτός αυτό το Σαββατοκύριακο. Το X Factor το πλάσαρε ως live αλλά δεν προσπαθήσαμε σαν κρύψουμε το γεγονός πως δεν ήταν ζωντανή εμφάνιση.» δήλωσε κάποιος εκπρόσωπος της εκπομπής κάνοντας λίγο πιο αστεία την κατάσταση.

Κ.Π