O τραγουδιστής των Killers έχασε τη φωνή του επί σκηνής!

15.11.2012
"Μάνστεστερ, αρχίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να τελειώσουμε και λυπούμαστε πάρα πολύ. Έχουμε αρχίσει να προγραμματίζουμε ξανά τις εμφανίσεις μας.” έγραψε η μπάντα ύστερα από την ξαφνική ζημιά στη φωνή του Μπράντον Φλάουερς.

Όλοι οι φανς των Killers που βρέθηκαν στη συναυλία τους στο Μάντσεστερ, έφυγαν απογοητευμένοι και πέταξαν τα τσαλακωμένα εισιτήρια στους κάδους αντί να τα κρατήσουν για ενθύμια. Ύστερα από τέσσερα τραγούδια ο frontman της μπάντας Μπράντον Φλάουερς (Brandon Flowers), πάτησε το mute στη φωνή κι αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει από τη σκηνή γιατί ξαφνικά προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές.

“Έπαιξαν το "Mr Brightside" και ακουγόταν μια χαρά και νόμιζα ότι θα είναι μια υπέροχη συναυλία. Ύστερα από το τρίτο κομμάτι ("Smile like you mean it"), ο Μπράντον είπε ότι η φωνή του δεν βγαίνει και είχε πιει ένα κινέζικο ρόφημα για να τον βοηθήσει. Ξεκίνησαν το τέταρτο κομμάτι αλλά δε μπορούσε να το τραγουδήσει ολόκληρο κι έκανε νεύμα στα υπόλοιπα μέλη ότι δε μπορεί να συνεχίσει.” ανέφερε η Κάθριν Βάιν (Katherine Vine) η οποία ήταν εκεί.

Επίσης, όπως είπε ένα γιατρός από το κοινό, αν είχε κάποιο θέμα με το λαιμό του έπρεπε να προσέχει κι ήταν περίεργο που ήπιε απλά ένα τσάι πριν βγει στη σκηνή προσθέτοντας πως ελπίζει να πάρουν όλοι τα λεφτά τους πίσω γιατί τέσσερα κομμάτια δεν συνιστούν ένα live.

Oι Killers από την πλευρά τους, έγραψαν στο twitter ύστερα από την ακύρωση της εμφάνισης “Μάνστεστερ, αρχίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να τελειώσουμε και λυπούμαστε πάρα πολύ. Έχουμε αρχίσει να προγραμματίζουμε ξανά τις εμφανίσεις μας”.Περαστικά Μπράντον.

Κ.Π