Τζάγκερ: "Οι One Direction μου θυμίζουν τους Rolling Stones"!

19.11.2012
0 69χρονος frontman των Stones έβαλε δίπλα τους, την αγαπημένη μπάντα των κοριτσιών (κάτω των 18)....

Σίγουρα δεν είναι μία δήλωση που περίμενες από τον συγκεκριμένο frontman με την τόσο μεγάλη ιστορία στις ροκάδικες πλάτες του. Ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) στη συνέντευξη του στο CNN την ημέρα της πρεμιέρας του καινούριου ντοκιμαντέρ για τους Rolling Stones, "Crossfire Hurricane" σύγκρινε για τη μπάντα των Χάρι Στάιλς (Harry Styles), Ζάιν Μάλικ (Zayn Malik), Λίαμ Πέιν (Liam Payne) και Λούις Τόμιλσον (Louis Tomlison) με τους Rolling Stones στο ξεκίνημα τους.

«Τις προάλλες παρακολούθησα μία συναυλία των One Direction στην τηλεόραση, για να τους τσεκάρω. Μου θύμισε πολύ τις πρώτες μας συναυλίες όταν μας πετούσαν μπροστά στο κοινό και ήταν σαν να επιπλέαμε. Ήταν κάπως έτσι και φαίνονταν λίγο αμήχανοι.» δήλωσε ο 69χρονος τραγουδιστής και δημιούργησε πολλές απορίες για το τι μπορεί να σκεφτόταν.

Επίσης, ο κιθαρίστας των Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) ο οποίος είναι φίλος με τον Στάιλς και τους θαυμάζει, πρόσθεσε πως τους θυμάται πριν γίνουν διάσημοι και πίστευε ότι θα τα καταφέρουν και είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην πρόταση τους να τζαμάρει μαζί τους σε όποια συναυλία θέλει. Θυμήσου ότι οι ίδιοι οι One Direction είχαν πει ότι μοιάζουν με τους Beatles αλλά μάλλον δε θα θέλει να τ' ακούσει ο Τζάγκερ...

K.Π