Το γκαράζ της Λέιντι Γκάγκα γέμισε... τέρατα!

26.11.2012
Η ποπ ντίβα δέχτηκε εισβολή στο σπίτι της στο Περού μετά από την πρωτοβουλία 35 θαυμαστών της να διαρρήξουν το γκαράζ προκειμένου να τη θαυμάσουν από λίγο πιο κοντά.

Ούτε στο Περού δε μπορεί να βρει ησυχία η Λέιντι Γκάγκα(Lady Gaga). Η 26χρονη τραγουδίστρια η οποία βρίσκεται σε περιοδεία, βρέθηκε εκεί για συναυλία και για να περάσει με την οικογένεια της τη γιορτή των Ευχαριστιών και δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη των φανατικών θαυμαστών της.

Κάποια στιγμή το βράδυ σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα ολόγυμνη όπως τόνισε στο στάτους της –κάτι απόλυτα φυσιολογικό- να φτιάξει ένα σνακ και είδε από την κάμερα ασφαλείας ότι 35 little monsters παραβίασαν το γκαράζ του σπιτιού της με σκοπό να τη δουν από κοντά.

"#Monsterfact. Όταν η Γκάγκα κοιμάται προσπαθήστε να μπείτε στο γκαράζ, τραγουδήστε όσο πιο δυνατά μπορείτε και χτυπήστε το κουδούνι επανειλημμένα" ήταν ένα από τα στατους της Mother Monster στο twittwr συμπληρώνοντας πως δε νευρίασε καθόλου με τη λεηλασία των φαν της και τους αγαπάει πολύ.

Κ.Π