Η Τζέσι Τζέι απολογείται για την καθυστέρηση της περιοδείας

18.12.2012
Εξηγήσεις για την μετάθεση της ημερομηνίας των συναυλιών της έδωσε η Τζέσι Τζέι (Jessie J) ύστερα από την απογοήτευση που προκάλεσε η απόφασή της.

Εξηγήσεις για την μετάθεση της ημερομηνίας των συναυλιών της έδωσε η Τζέσι Τζέι (Jessie J) ύστερα από την απογοήτευση που προκάλεσε η απόφασή της.

Την περασμένη εβδομάδα η τραγουδίστρια άλλαξε ημερομηνία στην τουρνέ της στη Βρετανία αν και πολλές από τις συναυλίες της είχαν ήδη ξεπουλήσει όλα τους τα εισιτήρια. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι θέλει περισσότερο χρόνο για να τελειώσει το άλμπουμ της κι έτσι είναι αναγκασμένη να αλλάξει την ημερομηνία των συναυλιών από το Μάρτιο στον Οκτώβριο.

Η τραγουδίστρια έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter την εξήγηση για την μετάθεση των συναυλιών της δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα μπορούσα να κάνω την τουρνέ μου το Φεβρουάριο όμως το καινούργιο άλμπουμ μου δεν θα είναι έτοιμο και έχω φτιάξει κάποια τραγούδια που θέλω να τα ακούσετε” έγραψε η τραγουδίστρια. “Το μετέθεσα σε άλλη ημερομηνία έτσι ώστε να είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να σας προσφέρω ένα μεγαλύτερο και καλύτερο show και να γνωρίζετε τη μουσική που παρουσιάζω. Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει κι έτσι δίνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου για να το τελειώσω. Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς είστε απογοητευμένοι όσο εγώ.”

Τέλος έκλεισε λέγοντας “η μουσική και η τέχνη δεν χρειάζονται βιασύνη. Σας υπόσχομαι ότι αξίζει να περιμένετε. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.”

Το νέο της άλμπουμ αναμένεται το επόμενο διάστημα και ακολουθεί το τελευταίο της άλμπουμ που βγήκε το 2011 “Who you are”.

Σ.Κ.