Η Φεράρι του Μπίμπερ "σκότωσε" παπαράτσι

02.01.2013
Ένας ερασιστέχνης φωτογράφος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να βγάλει φωτογραφίες τον διάσημο ποπ περφόμερ στην χαρακτηριστική λευκή Φεράρι του.

Πριν δύο μήνες, ένας παπαράτσι ακολουθούσε το αμάξι του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και όταν επιτέλους τον έφτασε άρχισε να τον κατηγορεί πως οδηγεί πάρα πολύ γρήγορα και έχει καταγράψει όλη τη συζήτηση τους σ’ εκείνο το βίντεο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δημιουργήθηκε μεγάλη κίνηση κι 18χρονος ποπ σταρ του απάντησε νευριασμένος πως δεν τον συμπαθεί καθόλου ρωτώντας τον «Οι γονείς τι πιστεύουν γι’ αυτό που κάνεις; Τους λες ότι η δουλειά σου είναι να παρακολουθείς συνέχεια ανθρώπους;».

Χθες το βράδυ, την πρώτη μέρα του 2013, ο ερασιτέχνης φωτογράφος Κρις Γκέρα (Chris Guerra) εντόπισε τη λευκή Φεράρι του Μπίμπερ στη Sepulveda Boulevard την ώρα που έβγαινε από ένα πάρκινγκ με οδηγό τον φίλο του τραγουδιστή Λιλ Τουίστ (Lil Twist) αλλά τον Τζάστιν να μην είναι καν μέσα και έτρεξε να βγάλει φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος 29χρονος παπαράτσι όταν γύριζε στο αμάξι του, τον χτύπησε αμάξι και μεταφέρθηκε στην κλινική Ronald Reagan UCLA όπου και πέθανε αλλά απ' ότι ισχυρίζονται δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον του οδηγού που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Κ.Π