Οι βαρυποινίτες την ακούνε με Ριάνα

03.01.2013
Η 25χρονη ποπ ντίβα αναστατώνει και τους κατάδικους της Αγγλίας σύμφωνα με καινούρια ραδιοφωνική λίστα...

Πίσω από τις φυλακής τα σίδερα στη χώρα της βασίλισσας Ελισάβετ το πιο πιθανό είναι πως η επόμενη έξοδος θα γράφει Ριάνα(Rihanna) στη θέση της Ρίτα Χέιγουορθ (Rita Heyworth). Συχνά διαβάζουμε λίστες με τους πιο δημοφιλείς, πλούσιους, όμορφούς κι ό,τι μπορείς να φανταστείς καλλιτέχνες αλλά πρώτη φορά βλέπουμε ποιους ακούν στα κελιά των φυλακών.

Ο National Prison Radio είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει σε όλες τις φυλακές της Αγγλίας με 84.000 ακροατές όπως υπολογίζουν και σύμφωνα με τις 4.000 παραγγελιές που δέχτηκε όλο το 2012, δημοσίευσε τη λίστα με τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες οι οποίοι ήταν οι πιο περιζήτητοι όλη τη χρονιά.

Στην πρώτη θέση είναι ο θρυλικός ράπερ Τουπακ (Tupac), κάτι μάλλον αναμενόμενο αφού οι ωμές ρίμες του αντικατοπτρίζουν όλο το θυμό των κατάδικων, οι κιθάρες των Metallica και η φωνή του Τζέιμς Χετφιλντ (James Hetfield) σπάνε νοητά τις μπάρες και η μοναδική γυναίκα στην 20άδα είναι η Ριάνα που έχει μια συμπάθεια στα κακά παιδιά και τώρα ανακηρύσσεται σε σταρ τους.

Αναλυτικά η λίστα:
1. Tupac

2. Vybz Kartel

3. K Koke

4. Rihanna

5. Drake

6. Akon

7. Metallica

8. Pink Floyd

9. Biggy Smalls

10. Gyptian

11. Jah Cure

12. Slipknot

13. UB40

14. Bob Marley

15. Lil Wayne

16. Eminem

17. Evanescence

18. Mavado

19. Devlin

20. Giggs

Κ.Π