Μεγάλοι μουσικοί αστέρες μαζεύονται για χάρη του Σπρίνγκστιν!

03.01.2013
Ο 63χρονος μουσικός και τραγουδιστής βραβεύτηκε και πάλι και μετράει μέρες για μία μεγάλη βραδιά αφιερωμένη σ' εκείνον.

Το γνωστό, αγαπημένο «Αφεντικό» της Αμερικής ψηφίστηκε ως το Πρόσωπο της χρονιάς για το 2013 από το MusiCares για την συνολική προσφορά του στη μουσική και στις τέχνες και για την φιλανθρωπική του δράση και ύστερα από τόσες συναυλίες την προηγούμενη χρονιά, ήρθε η στιγμή να γίνει και μία αφιερωμένη αποκλειστικά σ’ αυτόν.

Δύο μέρες πριν τα βραβεία Grammy, στις 8 Φεβρουαρίου θ’ ανέβουν στη σκηνή ο Έντι Βέντερ (Eddie Vedder) των Pearl Jam , η Πάτι Σμιθ (Patti Smith), o Έλτον Τζον (Elton John) , Sting, Νιλ Γιανγκ(Neil Young), οι Mumford and Sons, ο Τομ Μορέλο (Tom Morello) των Rage against the Machine, ο Τζον Λέτζεντ (John Legend), οι Alabama Snakes κι Εμιλου Χάρις (Emmylou Harris) για να τιμήσουν τον αεικίνητο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) και τα κέρδη θα δοθούν για την ενίσχυση προγραμμάτων για μουσικούς του MusiCares.

«Ο Σπρίνγκστιν είναι ένας εθνικός θησαυρός κι ένας παραδειγματικός ανθρωπιστής. Η καριέρα του είναι μία ένδειξη δύναμης και δημιουργικής τελειότητας και οι συνεισφορές του ως φιλάνθρωπος αποδεικνύει τη δύναμη της βούλησης του ανθρώπινου πνεύματος.» δήλωσε ο πρόεδρος του Recording Academy, Νιλ Πάλτροου (Neil Paltrow) για τον 63χρονο τραγουδιστή. Η tribute βραδιά θα έχει οικοδεσπότη τον Τζον Στιούαρτ (John Stewart) του Daily Show και το πιο πιθανό είναι να βγει αργότερα σε dvd.

Κ.Π