Ο Μπίμπερ δε μπορεί να το χωνέψει πως χώρισε!

07.01.2013
Το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί από τον Νοέμβρη μετά από ένα σύντομο χωρισμό, αλλά πάλι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά..

O Tζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) φαίνεται πως έχει πρόβλημα να αποχαιρετήσει τη Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez).

Το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί από τον Νοέμβρη μετά από ένα σύντομο χωρισμό, αλλά πάλι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.. Η Πρωτοχρονιά τους στο μεξικό κατέληξε σε άλλον έναν χωρισμό και μετά από διαρκή γκρίνια για τα πάντα, η Σελένα έφυγε λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση και γύρισε μόνη της στο Λος Αντζελες.

Ο λόγος μάλλον ειναι η διαρκής απασχόληση του Μπιμπερ με την καριέρα του, πράγμα που η νεαρή αγαπημένη του δε μπορεί άλλο να ανεχτεί.

Το Radar Online δηλώνει ότι θα αγαπιούνται πάντα αλλά έκλεισε μάλλον αυτός ο κύκλος, και μετά από συνεχόμενες διακοπές και επανασυνδέσεις προφανώς κατάλαβαν ότι έφτασε η ώρα να τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο. Γι αυτό και το έληξαν.. Η Σελένα μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα, είναι αρκετά ώριμη ώστε να ξέρει ότι δεν πάει άλλο, ενώ ο Τζάστιν δεν μπορεί ακόμη να πάρει απόφαση πως έχασε την πρώτη του αγάπη και πιθανόν να προσπαθήσει να την ξανακερδίσει.

Ε.Σ.