Οι Walk Off The Earth διασκευάζουν Τέιλορ Σουίφτ

16.01.2013
Το άλμπουμ περιλαμβάνει την πολύ δημοφιλή διασκευή στο “Somebody That I Used To Know”

Οι Walk Off The Earth ανακοίνωσαν ότι το ντεμπούτο τους στην Columbia Records R.E.V.O. (το σύνθημα της μπάντας “Realize Every Victory Outright”) θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει την πολύ δημοφιλή διασκευή στο “Somebody That I Used To Know” του Gotye Feat. Kimbra (το οποίο ήταν η διασκευή με τα περισσότερα views και το #2 video στο YouTube για το 2012), όπως επίσης 10 ολοκαίνουρια τραγούδια μεταξύ άλλων τα “Red Hands”, “Gang of Rhythm,” “Speeches” και “Summer Vibe” από το EP που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι.

Τα νέα κομμάτια της μπάντας έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές και τα videos του κάθε τραγουδιού έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

Έχοντας ολοκληρώσει το 2012 μέσα σε πολλές λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς για την διασκευή τους στο τραγούδι των Gotye, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια views, το group ξεκίνησε το 2013 με άλλο ένα viral hit. Η έκδοση των Walk Off The Earth στο “I Knew You Were Trouble” της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) στο οποίο στο beatbox συμμετέχει ο Καναδός Terry “KRNFX” Im, έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views σε λιγότερο από μια εβδομάδα, σχολιάστηκε θετικά από το Today Show και η ίδια η Taylor Swift το έκανε share στο λογαριασμό της στο Facebook και στο Twitter γράφοντας “SO unbelievably cool”.

Η μπάντα κέρδισε φήμη με των πολλών εκατομμυρίων views videos στο YouTube, από την διασκευή στο θέμα του Weeds “Little Boxes” μέχρι και τα “Someone Like You” της Αντέλ (Adele) αλλά και την δημοφιλέστατη διασκευή στο “Somebody That I Used To Know” του Gotye με όλα τα πέντε μέλη να παίζουν μια κιθάρα και το οποίο το έχουν δει πάνω από 143 εκατομμύρια φορές κάτι για το οποίο τους κάλεσε στο show της η Ellen DeGeneres. Οι Walk Off The Earth έχουν παρουσιάσει τα γεμάτα ενέργεια live shows τους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Lollapalooza και τα sold out shows σε πόλεις από την Νέα Υόρκη και το LA μέχρι το Τορόντο, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Λονδίνο και Παρίσι.

http://www.walkofftheearth.com