Η κόρη του Ρόμπι κάνει... εμετό με τα τραγούδια του!

12.02.2013
Το μωρό του 38χρονου τραγουδιστή είναι μόλις μηνών αλλά αυτό δεν την εμποδίζει απ το να αναγνωρίζει την καλή μουσική...

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) μπορεί να προκαλεί λιποθυμίες και ανεπανάληπτες υστερίες στις γκρούπις του που έρχονται στις συναυλίες του αλλά το δικό του κορίτσι δεν εκτιμάει και πολύ τον τραγουδιστή του σπιτιού. Αν σου έχει διαφύγει, πριν έξι μήνες απέκτησε με τη γυναίκα του και την πιο μισητή γυναίκα των θαυμαστριών του, Αίντα Φιλντ (Ayda Field) μία κόρη κι έχει όλες τις ενδείξεις του χαζομπαμπά.

Ο 38χρονος πρώην frontman των Take That που κυκλοφόρησε πρόσφατα και τον καινούριο του δίσκο «Take the Crown», δήλωσε στη Sun πως χθες της τραγούδησε κάποιους στίχους του κομματιού του Go Gentle αλλά δεν είχε την αντίδραση που περίμενε ο Ρόμπι αφού της προκάλεσε κατευθείαν αναγούλα.

«Την είχα «παγιδευμένη» στην αγκαλιά μου οπότε ήταν αιχμάλωτο κοινό. Νόμιζα ότι της άρεσε αλλά τελικά έκανε εμετό αμέσως» είπε απογοητευμένος και μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο να την πείσει. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, ο δίσκος της μεγάλης επιστροφής του δεν ήταν τελικά τόσο δυνατός και δεν συγκρίνεται με προηγούμενες δουλειές του. Από μικρό κι από τρελό.

Κ.Π