Το "The 20/20 Experience" διαθέσιμο για προ-παραγγελία

13.02.2013
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, The 20/20 Experience στις 18 Μαρτίου από την RCA.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, The 20/20 Experience στις 18 Μαρτίου από την RCA. Η προ-παραγγελία του The 20/20 Experience ξεκίνησε σήμερα και οι fans που θα προ-παραγγείλουν την deluxe έκδοση μέσω iTunes θα παραλάβουν δωρεάν το τραγούδι “Mirrors”.

Ο Τζάστιν πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στο πιο σημαντικό show βραβείων της Μεγάλης Βρετανίας, τα BRITS στις 20 Φεβρουαρίου. Σε αυτή τη παγκόσμια αποκλειστική εμφάνιση θα είναι η πρώτη φόρα που οι fans θα δουν τον Τζάστιν να τραγουδάει live το “Mirrors”.

Ο τρεις φορές βραβευμένος με BRIT επέστρεψε στη μουσική, στις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τους fans του ενημερώνοντας τους ότι ετοιμάζεται για ένα καταπληκτικό 2013 με την κυκλοφορία του The 20/20 Experience. Από τότε ο κόσμος έζησε μια Justin-mania με το πρώτο single του άλμπουμ “Suit & Tie featuring Jay Z”, το οποίο κυριάρχησε σε όλα τα charts του κόσμου (νούμερο 1 στο iTunes single charts σε 31 διαφορετικές χώρες συμπεριλαμβανομένου της Αγγλίας) και κατέκτησε το Αμερικάνικο ραδιόφωνο.

Ολα αυτά τα χρόνια είχε οκτώ υποψηφιότητες για BRIT. Το 2004 κέρδισε το βραβείο Best International Album και Best International Male καθώς επίσης πραγματοποίησε μια αξέχαστη εμφάνιση στα BRITS –τραγούδησε ένα medley τραγουδιών από το ντεμπούτο άλμπουμ του “Justified” όπως επίσης έκανε ντουέτο με την Κάιλι Μινογκ (Kylie Minogue). Το 2007 κέρδισε πάλι το Best International Male.

www.JustinTimberlake.com

www.Twitter.com/JTimberlake

www.Facebook.com/JustinTimberlake

www.YouTube.com/JustinTimberlake