Πώς ένα κοριτσάκι... σταμάτησε τη συναυλία της Πινκ

20.03.2013
Η 31χρονη περφόρμερ μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις με ακροβατικά κι εντυπωσιακές χορογραφίες αλλά κάποιοι μικροί θαυμαστές της φοβήθηκαν λίγο παραπάνω με το σόου της απ' ότι θα περίμενε.

Τώρα που οι περισσότερες ποπ ντίβες έχουν γίνει ή ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες, τα μητρικά τους ένστικτα είναι στο κόκκινο κι επηρεάζουν τις συναυλίες τους. Από δω και πέρα όποιος έρχεται στα live της Μπιγιονσέ (Beyonce), της Αντέλ (Adele) και άλλων που γέννησαν πρόσφατα, ας φέρνουν και μικρούς θεατές μαζί τους για να τραβήξουν την προσοχή όπως έγινε στην περίπτωση της Πινκ (Pink).

Η τελευταία κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στη Φιλαδέλφεια ενώ τραγουδούσε μια ακουστικής εκδοχή του κομματιού Who knew απλά με τη συνοδεία μιας κιθάρας, εντόπισε μία μικρή θαυμάστρια της που έκλαιγε και σταμάτησε τη συναυλία για να μάθει τι συμβαίνει.

« Όλα καλά εκεί; Το μικρό κορίτσι είναι καλά; Γιατί κλαίει;» ρώτησε η 31χρονη τραγουδίστρια το παιδί και κάποιοι από το κοινό της απάντησαν πως φοβήθηκε από μια μάχη με κοράκια στο σόου που είχε γίνει λίγη ώρα πριν. Τότε η Πινκ πήρε ένα από τα παιχνίδια που της είχαν πετάξει , πήγε προς το μέρος της και της το προσέφερε μαζί μ’ ένα κουτί δημητριακών Rice Krispie για την ηρεμήσει κι επέστρεψε στη σκηνή.

Κ.Π