Η Ρίτα Όρα γουστάρει να γδύνεται μπροστά στο κοινό!

20.03.2013
Η 22χρονη προστατευόμενη του Τζέι Ζ αποκάλυψε πως αν βρεθείς στο κοινό των συναυλιών της, δε θα χρειαστείς να πάρεις πολλά ρούχα μαζί σου.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) δεν κάνει προκλητικές εμφανίσεις και δεν αφήνει τόσο συχνά τα ρούχα της στην άκρη όπως η φίλη της η Ριάνα (Rihanna) και με αφορμή την εμφάνιση της στο Future Music festival, μίλησε στο MTV για τη σχέση που της αρέσει να έχει με το κοινό των συναυλιών της αλλά και το νεο άλμπουμ.

«Το κοινό ξέρει πώς να μένει γυμνό και το γουστάρω αυτό. Παρασύρομαι κι εγώ να βγάζω τα ρούχα μου αλλά κρατάω πάντα το σουτιέν φορεμένο! Στα φεστιβάλ μπορείς άνετα να κάνεις τέτοια πράγματα. Είναι ένα τέλειος τρόπος να αφήνεσαι εντελώς.» ανέφερε η 22χρονη σταρ και δίνει άλλον ένα λόγο στους φίλους σου να τη δουν live.

Όσο για το δεύτερο δίσκο της θα συνεργαστεί με την αγαπημένη στιχουργό όλων των ποπάδικων τραγουδιστών, Σία (Sia) η οποία είχε γράψει και τους στίχους στου Diamonds της Ριάνα και η Κοσοβάρα τραγουδίστρια δήλωσε πως νιώθει μεγάλη τιμή που αυτή η «ιδιοφυία» όπως την χαρακτήρισε θα είναι μέσα στους καινούριους συνεργάτες της.

Κ.Π