Η Μπιγιονσέ το νέο πρόσωπο της H&M!

21.03.2013
Η 31χρονη σταρ θα είναι σ' όλα τα μαγαζιά της γνωστής φίρμας ως το κεντρικό πρόσωπο της καινούρια καλοκαιρινής καμπάνιας.

Mrs Carter in H&M. Η Μπιγονσέ (Beyonce) φέρνει το καλοκαίρι λίγο πιο νωρίς στη δική μας άνοιξη που έχει γεμίσει σύννεφα και βροχές. Μετά τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), το καινούριο πρόσωπο της H&M είναι η κυρία του κυρίου Κάρτερ (Carter) aka Τζει Ζ (Jay Z) γιατί λίγο πριν φύγει το 2012 αποφάσισε να κατακλύσει από παντού τον καινούριο χρόνο και ν’ αφήσει τη Blue Ivy στις νταντάδες.

Ένα από πιο πετυχημένα δίδυμα της fashion φωτογραφίας, οι Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin ανέλαβαν να ζουμάρουν πάνω στη 31χρονη τραγουδίστρια και το πρώτο δείγμα μ’ εκείνη, εντυπωσιακή όπως την έχεις συνηθίσει, σε μία ξαπλώστρα στις Μπαχάμες κυκλοφόρησε ήδη στο ίντερνετ.

«Ήταν μία πολύ όμορφη φωτογράφηση σε ένα τροπικό νησί. Ένιωσα σα να γυρίζουμε ένα βίντεο παρά ένα διαφημιστικό.» ανέφερε η Queen B ενώ η σχεδιάστρια της φίρμας, Αν Σοφι Ακερλουντ (Ann Sofie Johansson) συμπλήρωσε πως έχουν βάλει πολλά στοιχεία από το προσωπικό στυλ της rnb σταρ κι έχουν αρκετά εφαρμοστά φορέματα αλλά και πολύχρωμα μαγιό.

Επίσης, στο βίντεο της καμπάνιας με σκηνοθέτη τον Τζόνας Άκερλουντ (Jonas Akerlund) , θ’ ακουστεί το καινούριο τραγούδι της Μπιγιονσέ, Standing on the sun που ηχογραφήθηκε ειδικά για την περίσταση. Υπομονή μέχρι το Μάιο που θα βγουν τα ρούχα στα μαγαζιά της H&M ενώ όλες οι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν προσεχώς.

Κ.Π