Ο Δεληβοριάς ανάβει το "Καλοριφέρ" του στη Θεσσαλονίκη

22.03.2013
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου ο Φοίβος Δεληβοριάς ανάβει το «Καλοριφέρ» για μία και μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας στο Block 33 μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου ο Φοίβος Δεληβοριάς ανάβει το «Καλοριφέρ» για μία και μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας στο Block 33 μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς. Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά θεωρήθηκε ως κορυφαία στιγμή στις ζωντανές εμφανίσεις του, κάτι που μαρτυρούν και τα έως τώρα αλλεπάλληλα soldout.

Σε μια χρονιά που ακόμα και η κεντρική θέρμανση έπαψε να είναι κάτι δεδομένο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του φεύγουν από τοκέντροκαι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας ζεστασιά στις πιο θερμές μουσικές σκηνές της χώρας.

Ο ξεπαγιασμένος τραγουδοποιός και οι τέσσερεις θερμόαιμοι μουσικοί του συνεργάτες θα επανεφεύρουν με ό,τι μέσο έχουν τον ηλεκτρισμό. Και με προσάναμμα ένα προσωπικό best of από όλατατραγούδια πουβρήκε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο δρόμο του από το1989 έωςεδώ, θαξανασυναντήσουντουςφίλουςτους, θαξαναφανταστούντηνιστορίατους και θα ξεγελάσουν τις κρύες μέρες - ώσπου να φύγουν…

Μαζί του οι:
Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου

Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης

Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Πετρόλιας

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Info
Πότε: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Που: Πολυχώρος Πολιτισμού Block33,26ης Οκτωβρίου 33 – Θεσσαλονίκη

Είσοδος: 12€ // Φοιτητικό // Ανέργων: 10€

Σημεία προπώλησης: Stereodisc // Ticket House // Rover Bar

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 533 533 & 6936 277 995 ή στο [email protected]