Depeche Mode: Τα Brits να πάνε να γ*****

22.03.2013
Ο frontman της μπάντας δήλωσε δημοσίως γιατί δεν πάητσνα ποτέ στα Brits παρ' όλο που βραβεύτηκαν.

Στα βραβεία Brit που έγιναν πριν λίγους μήνες, είχαν σχεδιάσει να τιμήσουν τους Depeche Mode με το Lifetime achievement award για τη συνολική προσφορά τους στη μουσική αλλά τελικά δεν εμφανίστηκαν πουθενά στην τελετή και δεν δόθηκε καμία εξήγηση.

Ο Ντέιβ Γκάχαν (Dave Gahan) σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Sun με αφορμή το καινούριο βίντεο κλιπ της μπάντας για το Soothe my Soul, μίλησε για τον καινούριο δίσκο, το μακροχρόνιο πρόβλημα του για τα ναρκωτικά και το ποτό κι αποκάλυψε επίσης το λόγο που δέχτηκαν ν’ ανέβουν στη σκηνή.

«Μπορεί να δημιουργήσω σε κάποιον πρόβλημα αλλά θα το πω. Μας είπαν πως θα μας έδιναν το βραβείο Lifetime Achievement και δεχτήκαμε. Μετά ακούσαμε πως το ITV δε θα μετέδιδε τη βράβευση και την εμφάνιση μας οπότε είπαμε αφού δε θα μας δει κανείς στον αέρα, τότε δε θα γίνουμε η πιο influential μπάντα τους. Πόσες μπάντες έχουν κάνει τόσα χιτ παγκοσμίως όπως εμείς και είναι στο χώρο τόσο καιρό; Να πάνε να γ****ουν τα Brits.» δήλωσε ο 50χρονος frontman της μπάντας .

Όταν οι Depeche Mode είναι στη μουσική για 23 χρόνια, έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομύρια δίσκους και φέτος καταφέρνουν να κάνουν μία πολύ καλή επιστροφή με το άλμπουμ Delta Machine τότε σίγουρα έχουν κάθε λόγο να παραπονιούνται από τη διοργάνωση και θα μπορούσαν να βγάλουν ένα τέτοιο κομμάτι.

Κ.Π