Θέλετε να συμμετάσχετε στο κλιπ της Αβρίλ Λαβίν;!

26.03.2013
Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και πάρτε μέρος σε ένα ξεχωριστό κλιπ!


Η παγκόσμια σουπερ σταρ, Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne), αναμένεται να επιστρέψει με το νέο της single, “Here’s To Never Growing Up”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου από την Epic. Η κυκλοφορία αυτή σηματοδοτεί το ντεμπούτο της στην Epic Records και την επανένωση της με τον αρχικό μέντορά της LA Reid. Ηχογραφήθηκε στα Henson Studios και το έγραψε ο αρραβωνιαστικός της Τσαντ Κρουγκερ (Chad Kroeger) μαζί με τους Ντέηβ Χότζες (Dave Hodges), Μάρτιν Τζόνσον(Martin Johnson) και τον ανερχόμενο hip-hop καλλιτέχνη Τζέι Κας (J.Kash). Την παραγωγή έκανε ο Martin Johnson και την μίξη ο πολύ-βραβευμένος με Γκράμι, Σέρμπαν Γκενέα (Serban Ghenea). Το “Here’s To Never Growing Up” προσωποποιεί την party ατμόσφαιρα που υπήρχε στο studio κατά την ηχογράφηση του 5ου studio album της. Το “Here’s To Never Growing Up” θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Γιορτάζοντας την κυκλοφορία οι θαυμαστές της Αβρίλ καλούνται να πρωταγωνιστήσουν στο lyric video του “Here’s To Never Growing Up” χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή εφαρμογή όπου όλοι μπορούν να υποβάλουν το δικό τους υλικό από τον υπολογιστή τους.

Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει ένα σύντομο ηχητικό του τραγουδιού και οι συμμετέχοντες μπορούν είτε να ανεβάσουν φωτογραφίες του εαυτού τους με την Αβρίλ και/ ή φωτογραφίες επηρεασμένες από τον τίτλο του τραγουδιού ή ακόμη, μπορούν να τραγουδήσουν τις λέξεις του τίτλου του τραγουδιού χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη τεχνολογία του video όπου η εφαρμογή θα καλύψει και μετά πρέπει να καταχωρήσουν το clip τους. Το link της εφαρμογής είναι εδώ.

Η Αβρίλ Λαβίν έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην μουσική βιομηχανία, πουλώντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια albums σε όλο τον κόσμο, έχοντας 8 υποψηφιότητες για Grammy και κερδίζοντας 7 Canadian Juno Awards.

Εισέβαλε στην μουσική βιομηχανία το 2002 με το περίφημο Let Go το οποίο περιέχει τα smash singles “Sk8r Boi" και "Complicated". Το 2004 κυκλοφόρησε το Under My Skin, όπου καρφώθηκε στο #1 των Billboard charts, ενώ το ίδιο έκανε και το τρίτο της album, The Best Damn Thing, από το οποίο κυκλοφόρησε το #1 single “Girlfriend” όπου έχει ξεπεράσει τα 198 εκατομμύρια views στο YouTube!
Η Λαβίν επίσης έγραψε το τραγούδι "Alice" για τη θρυλική ταινία της Disney "Alice in Wonderland" που σκηνοθέτησε ο Tim Burton.

Το τέταρτο studio album της, το Goodbye Lullaby, περιείχε τα smash hit singles “What The Hell” και “Smile”, κυκλοφόρησε το 2011 και είχε εξαιρετικές κριτικές. Εκτός από τραγουδίστρια συνεχίζει να ασχολείται με το σχέδιο μόδας και την Abbey Dawn. Έχει κυκλοφορήσει τρία αρώματα, Forbidden Rose, Black Star και Wild Rose ενώ στις αρχές του 2010 η νεαρή σταρ δημιούργησε το Avril Lavigne Foundation. Το Avril Lavigne Foundation R.O.C.K.S.: Respect, Opportunity, Choices, Knowledge and Strength είναι για τη στήριξη των παιδιών και των νέων που ζουν με σοβαρές ασθένειες ή αναπηρίες και συνεργάζεται με κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν προγράμματα, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.theavrillavignefoundation.org.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζει το 5ο studio album της, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2013.

www.avrillavigne.com

www.facebook.com/avrillavigne

twitter.com/AvrilLavigne