Οι γιατροί ανησυχούν για την υγεία της Ριάνα

26.03.2013
Η 25χρονη περφόρμερ απογοήτευσε όχι μόνο τους γιατρούς της αλλά και πολλούς μαθητές που την περίμεναν για ώρες στο σχολείο τους.

Ακύρωσε συναυλίες της από την αρχή της καινούριας της περιοδείας λόγω λαρυγγίτιδας, έχει καταρρεύσει αρκετές φορές από υπερκόπωση αλλά η Ριάνα (Rihanna) συνεχίζει τον ίδιο τρόπο ζωής χωρίς ν’ ακούει καμία ιατρική συμβουλή. Τώρα η γιατροί της έβγαλαν την κίτρινη κάρτα προειδοποιώντας τη πως αν δεν αλλάξει τους ρυθμούς της θα χρειαστεί να ακυρώσει όλες τις συναυλίες και θα πάθει μεγάλη ζημιά.

«Η ασθένεια της Ριάνα ήταν τόσο σοβαρή που της είπαν πως θα της πάρει μήνες για αν αναρρώσει πλήρως και ανησυχούν μήπως πρέπει να ακυρώσει την περιοδεία κι αν δεν αλλάξει συνήθειες θα συμβεί ξανά.. Τη φόβισαν αλλά η εκείνη είναι επιρρεπής στην αυτοκαταστροφή. Της αρέσει να καπνίζει, να πίνει και να ξενυχτάει. Το σώμα τής έχει δείξει πως χρειάζεται ένα διάλειμμα και τώρα είναι σε «αποστολή» να ξεκινήσει να φροντίζει τον εαυτό της.» ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Heat.

Επίσης, η 25χρονη τραγουδίστρια δεν τα έχει βρει ακόμα με το χρόνο και άργησε τέσσερις ώρες (!) σε μια συνάντηση με 2.000 μαθητές στο αμερικάνικο γυμνάσιο Barrington. Μία ομάδα παιδιών από το συγκεκριμένο σχολείο έφτιαξαν ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Diamonds» και βγήκαν πρώτοι σ’ ένα διαγωνισμό για βίντεο κερδίζοντας μία συνάντηση με την ποπ σταρ.

Την περίμεναν από τη 13:00 αλλα εκείνη εμφανίστηκε 17:00 με τη δικαιολογία πως είχε πολύ κίνηση στο Σικάγο και τους μίλησε μόλις 16 λεπτά προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις ακόμα και από τους φανατικούς θαυμαστές της που δεώρησαν πως δεν τους σεβάστηκε καθόλου.

Κ.Π