Η Κέιτι Πέρι στη Μαγαδασκάρη με τη Unicef

09.04.2013
Η 28χρονη περφόρμερ συνάντησε μικρά παιδιά που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν και

Είναι απ’ αυτά τα ταξίδια που οι σταρ τα χαρακτηρίζουν ως μοναδικές εμπειρίες, συγκινούνται μπροστά στις κάμερες και μετά η ζωή συνεχίζεται. Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ύστερα από τη συμμετοχή της στο Snowflake Ball το Νοέμβριο, συνεργάστηκε ξανά με τη Unicef και ταξίδεψε μέχρι τη Μαγαδασκάρη για να στηρίξει την οργάνωση της στην προσπάθεια της να βοηθήσει τα παιδιά των χωρών του τρίτου κόσμου.

Η Πέρι συνάντησε στο Antanavarino κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά νέων μαμάδων, επισκέφτηκε ένα σχολείο προσχολικής ηλικίας για να δει τις συνθήκες που επικρατούν και να τους μιλήσει για θέματα υγιεινής όπως επίσης κι ένα δημοτικό στο χωριό Ampihaonana όπου οι μαθητές πρέπει να περπατήσουν τουλάχιστον 45 λεπτά για να φτάσουν.

«Στη μία βδομάδα διαμονής στη Μαγαδασκάρης, βρέθηκα σε πόλεις γεμάτες κόσμο μέχρι τα πιο απομακρυσμένα χωριά και σοκαρίστηκα από την απίστευτη ανάγκη των ανθρώπων για υγιεινή ζωή την οποία η Unicef προσπαθεί να τους παρέχει» ανέφερε η 28χρονη τραγουδίστρια. Επιπλέον συμπλήρωσε πως είναι ευγνώμων που της δόθηκε η ευκαιρία να δει από κοντά πως σημαντική είναι η επιρροή στις ζωές των παιδιών και πέρασε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί τους.

Κ.Π