Xorafaki: Η νέα επιχειρηματική ιδέα για...επιστροφή στη φύση!

09.04.2013
Έχεις γη και δεν ήξερες τι να κάνεις; Τώρα ξέρεις!

Επιστροφή στο Χωραφάκι σου! Μία νέα υπηρεσία που καλλιεργεί νέες προοπτικές Έχεις ανεκμετάλλευτη γη και θέλεις να την αξιοποιήσεις; Θέλεις να ενισχυθεί το εισόδημά σου από το χωράφι σου; Επιθυμείς να ασχοληθείς με τη γεωργία και δεν ξέρεις πώς; Το xorafaki.gr είναι εδώ!

Από πού ξεφυτρώσατε εσείς;
Είμαστε η ομάδα της Lotus AE Business Consulting, η εταιρεία που ακούει, μελετάει και δίνει λύσεις στους επιχειρηματίες της γης εδώ και 13 χρόνια. Η επικεφαλής της ομάδας Γιούλη Δοξανάκη, από πολύ μικρή έμαθε να αναζητάει τις αγνές πρώτες ύλες και τις ιστορίες πίσω από την παραγωγή τους. Αφού περιπλανήθηκε σε επαγγελματικά μονοπάτια marketing και fundraising, ασχολήθηκε με θέματα οικονομικής διαχείρισης του πολιτισμού για να κάνει τον κύκλο επιστροφής στον χώρο των τροφίμων και της γεωργίας. Σαν έτοιμη από καιρό ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας τα τελευταία τρία χρόνια.

Το προσωπικό της όραμα συνάντησε την τεχνογνωσία των συνεργατών και γεννήθηκε το xorafaki.gr, υπηρεσία αφοσιωμένη στην πραγμάτωση των ονείρων κάθε εραστή της γης. Η ενασχόληση με τη γεωργία, η αξιοποίηση κάθε αγροτεμαχίου, κάθε ρίζας, κάθε φυτού επιστρέφει ως φυσιολογική καθημερινή επιλογή, σε έναν ευλογημένο τόπο με σπάταλη φύση.

Και τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή μας;
Να ενημερώσουμε για την απόλυτα χρηστική διαδικτυακή υπηρεσία: το xorafaki.gr είναι εδώ και εξοντώνει τους παρασιτικούς μύθους:

  • Ότι θα πρέπει να κυκλοφορείς με γαλότσες όλον τον χρόνο. Ότι είναι αδύνατο να βγάλεις κέρδος αν δεν έχεις τεράστιες εκτάσεις εντατικής παραγωγής. Ότι πρέπει να πάρεις σύνταξη για να ασχοληθείς με το χωράφι σου.
  • Όποια σχέση κι αν αποκτήσεις με την γη, η ζωή σου θα αλλάξει. Αλλά μέχρι τον βαθμό που εσύ θέλεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα σωστά εργαλεία (και αυτά δεν είναι μόνο η τσάπα και το φτυάρι). Το σωστό και επιστημονικά εμπεριστατωμένο know-how από ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την αγροτική παραγωγή – και που η φύση είναι… δεύτερη φύση τους.
  • Και όλο αυτό σε μια online υπηρεσία που είναι εκεί για σένα, 24 ώρες την ημέρα, όποτε τη χρειαστείς. Το xorafaki.gr σε καθοδηγεί στα πρώτα, τα δεύτερα και τα τελικά βήματα: από την ετοιμασία, την παραγωγή, τη διάθεση, ως την τυποποίηση και την εξαγωγή των προϊόντων σου.

Σπείρατε ενδιαφέρον, πώς ξεκινάω;
Εσύ μας λες την ιδέα σου, τον χρόνο και το budget που θες να αφιερώσεις και οι ειδικοί στο xorafaki.gr σου λένε τι σε συμφέρει να επενδύσεις στη γη σου και σου παρέχουν όλη την τεχνογνωσία για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Διάλεξε πρώτα την υπηρεσία που σου ταιριάζει. Είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου - είτε έχεις ένα μικρό κομμάτι γης είτε μεγάλες ανεκμετάλλευτες εκτάσεις.

Αναλύοντας το χώμα από το χωραφάκι σου κι εξετάζοντας όλα τα τεχνικοοικονομικά στοιχεία, παίρνεις στα χέρια σου την εξειδικευμένη στις ανάγκες σου μελέτη. Η μελέτη είναι απλή και πρακτική και λειτουργεί ως GPS για τα πρώτα βήματα σου. Περιλαμβάνει χρηστικές κι έξυπνες συμβουλές για την καλλιέργεια σου, συγκριτικούς πίνακες απόδοσης και διάθεσης καλλιεργειών, οικονομικά στοιχεία και πρακτικές λύσεις για την περίπτωσή σου, τον κύκλο εργασιών σου όλο τον χρόνο και τι πρέπει να κάνεις βήμα – βήμα.


INFO:
www.xorafaki.gr

Lotus Business Consulting │ Αιόλου 68-70 Αθήνα 105 59

Contact: @xorafaki.gr │ Τηλ. (+30) 210 325 1801 │ Fax. (+30) 210 325 2222

Υπεύθυνος Media Γιώργος Πανταζόπουλος │ Τηλ. (+30) 6945 879331