Παραδοσιακός γάμος στα Μπαρμπέιντος για Ριάνα-Κρις

10.04.2013
Ο Κρις την περασμένη βδομάδα κοιτούσε δαχτυλίδια, ενώ η 'θέλω να γίνω νύφη' Ριάνα διαδίδει ότι περιμένει πρόταση γάμου από στιγμή σε στιγμή.

Η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις τελευταιες φήμες, παρόλο που πρόσφατα ο Κρις ανακοίνωσε δημόσια το χωρισμό τους.

Ο Κρις μάλιστα λέγεται ότι την περασμένη βδομάδα κοιτούσε δαχτυλίδια, ενώ η 'θέλω να γίνω νύφη' Ριάνα διαδίδει ότι περιμένει πρόταση γάμου από στιγμή σε στιγμή.

"Η Ριάνα λέει στους φίλους και συγγενείς να κρατήσουν ελεύθερο το καλοκαίρι τους γιατι θα έχει σύντομα μεγάλα νέα. Ο ονειρικός γάμος για εκεινη θα ήταν στα Μπαρμπέιντος, τον τοπο καταγωγής της" γράφει το περιοδικό Grazia.

"Το θέμα δεν είναι το αν αλλά το πότε. Ο Κρις έχει ήδη μιλήσει με τον πατέρα της Ριάνα και εκεινος του έδωσε την ευχή του". Ο Μπράουν είναι ρομαντικός κατά βάθος -γράφει το περιοδικό- και θέλει να κανει έκπληξη στην αγαπημένη του. Μπορει εκείνη να το περιμένει, αλά δεν έχει ιδέα για το πότε και πώς θα γίνει.

Η παράδοση στα νησιά Μπαρμπέιντος θέλει το ζευγάρι να διαλέγει δύο διαφορετικά χρώματα της άμμου, που θα ενωθούν σε ένα. Η Ριάνα πιστεύει ότι το άσπρο και το μαύρο δείχνει κατευθείαν τους δύο χαρακτήρες τους - επίσης θέλει την παραδοσιακή τούρτα με το ρούμι.

Για να δούμε πόσες επιθυμίες της θα γίνουν πραγματικότητα...

Ε.Σ.