Δοκίμασε [αν τολμάς] το σπέρμα του μπάρμαν!

12.04.2013
Έχεις φτάσει σε μια ηλικία, ακούς και βλέπεις πράγματα που σου φαίνονται βαρετές επαναλήψεις; Τότε αυτή η είδηση είναι η κατάλληλη για σένα που νομίζεις πως δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα… Ο οδηγός παρασκευής κοκτέιλ με σπέρμα έφτασε!!!

Έχεις φτάσει σε μια ηλικία, ακούς και βλέπεις πράγματα που σου φαίνονται βαρετές επαναλήψεις; Τότε αυτή η είδηση είναι η κατάλληλη για σένα που νομίζεις πως δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα… Ο οδηγός παρασκευής κοκτέιλ με σπέρμα έφτασε!!!

Όχι, δεν είναι αστείο – δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους. Είναι πράγματι ένα βιβλίο που ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό για το ποια υλικά μπορεί να χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να ενισχύσει τις… ντελικάτες γεύσεις του σπέρματος!
Αναγουλιάσατε ή ακόμη;
Ο συγγραφέας και συνήγορος του σπέρματος Paul 'Fotie' Photenhauer στο βιβλίο του «Semenology: The Semen Bartender's Handbook» (σε ελεύθερη απόδοση: Σπερματολογία, ο οδηγός σπέρματος του μπάρμπαν) μεταλαμπαδεύει πολλές χρήσιμες γνώσεις ώστε να μάθουν όλοι οι σπερματολόγοι- σπερματοαναμείκτες- σπερματομπάρμαν, πώς να παρασκευάσουν μεθυστικές δημιουργίες σε μορφή κοκτέιλ, όπως για παράδειγμα Μπλάντι Μπαίρη (εκτός από ματωμένη η Μαιρούλα θα είναι και κάτι άλλο στο εξής), ή άλλες προσωπικές πινελιές όπως, «η εκτόνωση του μπάρμαν σε σφηνάκι».
Και αν έχετε μείνει με το στόμα ανοιχτό, κλείστε το καλύτερα γιατί το συγγραφικό αυτό πόνημα έχει και συνέχεια… Στις τιτανοτεράστιες σελίδες του θα διαβάσετε δηλώσεις – σταθμούς στα παγκόσμια χρονικά: «όπως το καλό κρασί έτσι και η γεύση του σπέρματος είναι σύνθετη και δυναμική», καθώς και συμβουλές για το πώς θα κάνετε το σπέρμα σας πιο εύγεστο και να το συντηρείτε κατάλληλα (θα μπουν στην καθημερινότητά σας διάλογοι όπως: εεεε αγάπη μου, μη μου ξεχάσεις την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή! Θα κόψει η κάβα!)
Ο συγγραφέας το έχει «ψάξει» πολύ το θέμα αυτό και δηλώνει «οι άνθρωποι τρώνε όποια αηδία βρουν μπροστά τους. Τα αυγά είναι η περίοδος της κότας! Το γάλα είναι μια εκροή από το μαστό της αγελάδας! Το σπέρμα είναι τουλάχιστον φρέσκο και ξέρεις και τον παραγωγό!» Ωστόσο παραδέχεται πως υπάρχουν διάφορα θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν από την αλόγιστη κατανάλωσή του σωματικού αυτού υγρού, όπως έιτζ, έρπης και πολλά άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, οι ίδιοι κίνδυνοι δηλαδή που ελλοχεύουν και στο στοματικό σεξ.
Και "ολοκληρώνοντας" μας αποτελειώνει.... "Εγώ πότέ δεν θα έτρωγα ή θα έπινα σπέρμα, μαγειρεμένο ή όχι από κάποιον που δεν θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω σεξ" (καλά που μας το είπες άνθρωπέ μου, ανέβηκες περισσότερο στην εκτίμησή μας!)
Α και για να μην τον παρεξηγήσουμε τελείως τον συγγραφέα, να σημειωθεί στα πρακτικά πως είναι ενάντια σε πρακτικές του τύπου «χα χα, έβαλα σπέρμα στη μαργαρίτα σου εν αγνοία σου!».
Ότι και να λέει… δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε για ποτάκι μαζί του στο άμεσο μέλλον!
Γεωργία Οικονόμου