Της έκαναν μήνυση... επειδή δεν ήταν αρκετά διάσημη!

17.04.2013
Μία από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή θα πάει στα δικαστήρια επειδή η δημοτικότητα της σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι πολυ χαμηλή.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) είναι αντιμέτωπη με μια περίεργη περίπτωση μήνυσης από την εταιρία GHD στις καμπάνιες της οποίας ήταν το κεντρικό πρόσωπο αλλά η λήξη της συνεργασίας τους ήρθε πιο νωρίς. Σύμφωνα με το TMZ, είχαν συμβόλαιο δύο χρόνων ύψους 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων με την 28χρονη τραγουδίστρια αλλά αποφάσισαν πως δε θέλουν να συνεργαστούν ξανά μαζί της.

Ο μάνατζερ της Πέρι ισχυρίζεται πως υπήρχε μία προφορική συμφωνία για να ανανεωθεί το συμβόλαιο της και πως της χρωστάνε 2 εκατομμύρια δολάρια ακόμα αλλά οι παραπάνω κύριοι το αρνούνται και ξεκίνησαν πόλεμο προχωρώντας σε άλλες διαδικασίες.

Οι υπεύθυνοι της GHD ανέφεραν πως όπως έδειξαν οι χαμηλές πωλήσεις των προιόντων και η καμπάνια που δεν πήγε καθόλου καλά, η ποπ σταρ δεν ήταν δημοφιλής στην Ευρώπη οπότε το νομικό τμήμα τους για να προλάβει οποιαδήποτε κίνηση της ομάδας της, κατέθεσαν μήνυση εναντίον της και ζήτησαν από το δικαστήριο να τους απαγορεύσει να κάνουν το ίδιο σ’ εκείνους.

Κ.Π