Γνωστός ρόκερ ξεγύμνωσε την Πινκ

20.06.2013
Εκτός από διάσημος ρόκερ είναι και έμπειρος φωτογράφος. Ο Μπράιαν Άνταμς (Bryan Adams) παραβρέθηκε στα εγκαίνια της προσωπικής αναδρομικής του έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο «Bryan Adams Exposed». Η συλλογή του με ασπρόμαυρες φωτογραφίες εκτίθεται στη γκαλερί Ostlicht στη Βιέννη και αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το μεγάλο του ταλέντο στη φωτογραφία. H ρετροσπεκτίβα του Άνταμς περιλαμβάνει πορτρέτα φίλων του και σημαντικών προσωπικοτήτων από τους χώρους της τέχνης, τη μόδας, της μουσικής κλπ., μεταξύ των οποίων οι: Λίνσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), Πινκ (Pink), Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Έλτον Τζον (Elton John), Μόρισεϊ (Morrissey), Μπεν Κίνσλεϊ (Ben Kingsley), Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse), Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Λουίζ Μπουρζουά (Louise Bourgeois) και πολλοί άλλοι. Η γυμνόστηθη Πινκ για τη Vogue είναι μάλλον το μεγαλύτερο επίτευγμά του, όπως δήλωσε στο περιοδικό Billboard: « Ήταν μια ωραία μέρα. Ζέστη έξω. Το πρότεινα ως μια καλή ιδέα. Και η Πινκ μου απάντησε "Ούτε ο σύζυγός μου δεν μου έχει μιλήσει έτσι" και αμέσως τα ... πέταξε». Επιμέλεια Χ.Τ.

Εκτός από διάσημος ρόκερ είναι και έμπειρος φωτογράφος. Ο Μπράιαν Άνταμς (Bryan Adams) παραβρέθηκε στα εγκαίνια της προσωπικής αναδρομικής του έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο «Bryan Adams Exposed».

Η συλλογή του με ασπρόμαυρες φωτογραφίες εκτίθεται στη γκαλερί Ostlicht στη Βιέννη και αποκαλύπτει για άλλη μια φορά το μεγάλο του ταλέντο στη φωτογραφία.

H ρετροσπεκτίβα του Άνταμς περιλαμβάνει πορτρέτα φίλων του και σημαντικών προσωπικοτήτων από τους χώρους της τέχνης, τη μόδας, της μουσικής κλπ., μεταξύ των οποίων οι: Λίνσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), Πινκ (Pink), Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Έλτον Τζον (Elton John), Μόρισεϊ (Morrissey), Μπεν Κίνσλεϊ (Ben Kingsley), Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse), Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Λουίζ Μπουρζουά (Louise Bourgeois) και πολλοί άλλοι.

Η γυμνόστηθη Πινκ για τη Vogue είναι μάλλον το μεγαλύτερο επίτευγμά του, όπως δήλωσε στο περιοδικό Billboard: « Ήταν μια ωραία μέρα. Ζέστη έξω. Το πρότεινα ως μια καλή ιδέα. Και η Πινκ μου απάντησε "Ούτε ο σύζυγός μου δεν μου έχει μιλήσει έτσι" και αμέσως τα ... πέταξε».