Καινούρια ταινία για τον Μπίμπερ;

20.06.2013
0 19χρονος περφόρμερ ετοιμάζει τη δεύτερη εισβολή του στα κινηματογραφικά καρέ μετά το Never Say Never.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) δεν είναι καλά τελευταία και το χουμε καταλάβει αλλά εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος. Ύστερα από τη δεύτερη μήνυση φωτογράφου που ισχυρίστηκε πως ο σωματοφύλακας του τραγουδιστή του επιτέθηκε και του πήρε την κάρτα μνήμης της μηχανής του, οι γείτονες του έκαναν γι άλλη μια φορά αναφορά στην αστυνομία για εκείνον επειδή έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στους γύρω δρόμους χωρίς λόγο.

Ο 19χρονος ποπ σταρ δεν πτοείται απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα -που δεν είναι λίγα - και ετοιμάζει καινούρια πρότζεκτ όχι μόνο στη μουσική αλλά και στον κινηματογράφο για να μην γλιτώσουμε από πουθενά. «Η υπόλοιπη περιοδεία, ταινία και καινούριες μουσικές έρχονται φέτος! Η δουλειά δεν σταματά ποτέ.» έγραψε στο twitter με το hashtag #focused χωρίς να δινει περισσότερες λεπτόμέρειες και επέκτεινε επίσης την τουρνέ του Believe, μέχρι το Δεκέμβριο.

Όμως σε περίπτωση που το χεις ξεχάσει, δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στις μεγάλες οθόνες. Το 2011 είχε βγει το Never Say Never που αφορούσε όλη την πορεία του μέχρι να γίνει διάσημος και μάζεψε 98.4 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει πως είχε τα περισσότερα κέρδη συναυλιακής ταινίας στην Αμερική από το 1984.

K.Π